Städfirma i Ängelholm – Maid2Clean

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Städfirma i Ängelholm – Maid2Clean

Boka städhjälp i Ängelholm

Ängelholm är sedan 1900 känt som en populär turist- och badort och ligger i nordvästra Skåne. Sammanlagt har Ängelholms kommun 42 000 invånare som alla lever i den trevliga staden med både hav och skog. Befolkningsmängden ökar i kuststaden Ängelholm och det skapar fler härliga hem som behöver tas omhand. 

Maid2clean har varit verksamma i Ängelholm redan från början då verksamheten startade för 32 år sedan. Vi ser fram emot att välkomna alla nya hem som skapas när allt fler väljer att flytta till Ängelholm. Vi vill bygga starkare och nya kundrelationer med kunderna som lever i Ängelholms kommun. Våra mest förekommande städ- och mark tjänster som vi erbjuder i Ängelholm är:

Vi arbetar långsiktigt och vill alltid hålla goda kundrelationer. Maid2clean hjälper er med ett fräscht och trevligt hem till vardags men även vid högtider eller festligheter. Våra fantastiska kunder i Ängelholm kommun berättar själva om städ- och mark uppdragen som vi har utfört: 

Vårt långsiktiga arbete i Ängelholms kommun har fortsatt under flera år med långsiktiga och nöjda kunder. Maid2clean erbjudande alltid garanti och leveransgaranti när ni anlitar oss. Vi garanterat även att vi tar socialt ansvar genom att anställda alltid arbetar på goda villkor, vi värnar om anställdas hälsa, arbetsmiljö samt att vi skapar trygga och trevliga arbetsplatser för våra anställda. När vi utför städ-och mark uppdrag så gör vi det alltid genom visionen trygghet och trivsel. Vi ser fram emot att fortsätta genomföra städ-och mark uppdrag för både företag och privatkunder i kommunen. 

Boka eller hör av er till oss via telefon eller mail.

Så fantastiskt, jag är supernöjd med resultatet! Detta kommer jag att rekommendera till mina vänner och kollegor. Lita på det!

Sämer Awad

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean