N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Taktvätt och takmålning

Ser ditt tak tråkigt och smutsigt ut? Har du problem med lava, mossa och alger eller börjar färgen se tråkig och dyster ut? Då har du kommit rätt. Vi är proffs på detta och klättrar på tak i stora delar av västkusten, där vi rengör samt erbjuder målning av takpannor och takplåt.

Reco logotype

  Boka kostnadsfritt hembesök!


  Varför är taktvätt och takmålning viktigt?

  Takets livslängd baseras på takets skick, om du vill förebygga framtida skador och förlänga ditt taks livslängd bör du kontakta oss för hjälp med taktvätt och takmålning. Vi hjälper dig skydd ditt hus mot vädrets makter oavsett takstorlek, lutning eller typ av tak. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet!

  ”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

  Kristian S

  Vad andra säger om Maid2Clean

  Alltid hos Maid 2 Clean

  Nöjd-kund-garanti

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag. Därför ingår alltid 10 dagars nöjd-kund-garanti på våra städtjänster.

  Vid godkämd reklamation åtgärdas eventuella fel och brister kostnadsfrit inom 48 timmar.

  N

  Ansvarsförsäkring och sekretess

  Vår ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner gäller för skador som företaget, anställda eller företagets produkter orsakar

  Regler för sekretess och tystnadsplikt finns för att skydda kundernas integritet. Det är en viktig förutsättning för förtroendet mellan våra kunder och AB Maid2Clean.

  Socialt ansvarstagande städföretag

  AB Maid2Clean har kollektivavtal med Almega, hängavtal med Byggnads och med Hotell & Restaurang. Det innebär schyssta och ärliga arbetsvillkor.

  Vår proffsiga ledning och vår engagerade personal skapar ett bra team som gör våra kunder nöjda.

  }

  30 år i branschen

  I en extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig - växer vi kraftigt och får ständigt fler kunder.

  Vi utbildar löpande vår personal och har under lång tid utvecklat och förädlat våra städrutiner för att ligga i framkant.

  Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

  Moa H

  Kostnadsfria besök och offert 

  Boka ett kostnadsfritt besök med oss på Maid2Clean så kommer vi till dig för bedömning av ditt tak och försöker hitta en lösning som passar. Offerten landar hos dig inom 24 timmar där vi hoppas att just vi blir en del av din nästa investering på huset. Vårt mål är nöjda kunder och vi ser fram emot att även du ska glädja dig över vårt arbete.

  Hur kan en takvätt & takmålning hjälpa mig? 

  Det är otroligt viktigt att rengöra taket och inte låta mossan, lavet och algerna växa fritt på taket. Denna påväxt process indikerar att takets ytskikt inte längre är fungerande, vilket innebär att undertaket är i en sårbar situation. Det vanliga förloppet som sker efter påväxt är: spruckna takpannor, takläckor eller i värsta fall till ruttna ströläkt eller mögelskador.
  Mögelsanering och takbyte är en kostsam och tidskrävande process som kan förebyggas med hjälp av regelbunden taktvätt. Vi hoppas att ni hör av er till oss i rätt tid innan det är försent! Komplettera gärna med att få ett helt nymålat och fräscht tak vilket medför ökad livslängd då färgen täpper till porer och UV-skyddar takpannorna. 

  • Förlänger livslängden på taket
  • Ekonomiskt
  • 5 års garanti mot återväxt efter vår produkter
  • Ökar fastighetsvärdet 

  Taktvätt – hur går det till?  

  Vi kommer att rengöra taket på djupet. Vi avlägsnar all smuts, mossa, lav och alger. Ni behöver inte vara oroliga över vart det hamnar, vi ser till att skydda all omgivning när vi är uppe och rengör taket. All smuts och orenheter städas upp från ytor och stuprännor. Därefter packar vi ner det i säckar som sedan körs till återvinningen för att värna om miljön. När det kommer till våra redskap använder vi marknadsledande maskiner vid all typ av tak som är utrustade med robotar som tar bort allt skadligt för ditt tak. Vid utförd taktvätt avslutar vi med medel som ger 5 års garanti mot återväxt av lav, alger och mossa. Vi har massvis med goda referenser från hela västkusten och vi längtar efter att få fylla på med fler.

  Takmålning – vad innebär det? 

  Vill du även förlänga levnadstiden på ditt tak genom att måla taket i valfri kulör? Det ordnar vi självklart! Vi målar med två lager färg för att uppnå bästa resultat. Första lagret målas för att försluta och täppa igen alla porer. Det andra lagret är det som får grannarna avundsjuka men även ger UV-resistans och vattenavvisning. Att måla taket innebär en ökad livslängd för ditt tak.

  • Taket blir som nytt igen
  • Förlänger livslängden på taket
  • Takpannorna blir återigen skyddade mot UV och blir vattenavvisande
  • Ökar värdet på fastigheten
  • Ekonomiskt
  • 10 års garanti

   

  Taktvätt, takmålning eller kanske både och? 

  Skicka in en kostnadsfri och obunden förfrågan till oss. Vi kommer ut och tittar på ert tak och gör en bedömning, därefter inkommer vi med en offert ni kan ta ställning till inom 24 timmar. Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Helsingborg upp till Varberg.

  Ett rent och skyddat tak

  Förvänta dig en fulländad renhet och hög professionalism där arbetet kommer kommer gå snabbt och effektivt. Vi sköljer bort det smutsiga från taket och målar samt skyddar det rena för ett resultat som håller genom åren.

  Vid avslutat arbete

  Allt som skall sköljas bort sköljs bort, inget smuts eller påväxt lämnas kvar utan packas i säckar som vi tar med oss. Vi värnar om miljön, allt körs därför till återvinningsstation efter avslutat arbete.

  Taktvätt och takmålning med fullständiga garantier

  Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada på ditt tak.

  HALMSTAD

  Boka hembesök

  BÅSTAD

  Boka hembesök

  VARBERG

  Boka hembesök

  ÄNGELHOLM

  Boka hembesök

  FALKENBERG

  Boka hembesök

  HELSINGBORG

  Boka hembesök

  LAHOLM

  Boka hembesök

  FÖRETAGARE

  Våra tjänster