Taktvätt och takmålning

Ser ditt tak tråkigt och smutsigt ut? Har du problem med lava, mossa och alger eller börjar färgen se tråkig och dyster ut? Då har du kommit rätt. Vi är proffs på detta och klättrar på tak i stora delar av västkusten, där vi rengör samt erbjuder målning av takpannor och takplåt. 

Varför är taktvätt och takmålning viktigt?

Takets livslängd baseras på takets underhållning, därför är det otroligt viktigt att hålla taket i gott skick. Vi finns här för dig, takstorlek, lutning eller typ av tak spelar inte någon roll för oss. Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet!

Kostnadsfria besök och offert

Boka ett kostnadsfritt besök med oss på Maid2Clean så kommer vi till dig för bedömning av ditt tak och försöker hitta en lösning som passar. Offerten landar hos dig inom 24 timmar där vi hoppas att just vi blir en del av din nästa investering på huset. Vårt mål är nöjda kunder och vi ser fram emot att även du ska glädja dig över vårt arbete.

Varför rengöra och underhålla tak?

Det är otroligt viktigt att rengöra taket och inte låta mossan, lavet och algerna växa fritt på taket. Denna påväxt process indikerar att takets ytskikt inte längre är fungerande och att undertaket är i en sårbar situation. Det vanliga som sker vid påväxt är spruckna takpannor, takläckor eller i värsta fall till ruttna ströläkt eller mögelskador. Att slippa utföra ett takbyte eller mögelsanering är vad vi vill förebygga. Vi hoppas att ni hör av er till oss i rätt tid innan det är försent! Komplettera gärna med att få ett helt nymålat och fräscht tak vilket medför ökad livslängd då färgen täpper till porer och UV-skyddar takpannorna. 

  • Förlänger livslängden på taket
  • Ekonomiskt
  • 5 års garanti mot återväxt efter vår produkter
  • Ökar fastighetsvärdet 

Hur går det till när vi tvättar taket ? 

Vi kommer att rengöra taket på djupet. Vi avlägsnar all smuts, mossa, lav och alger. Ni behöver inte vara oroliga över vart det hamnar, vi ser till att skydda all omgivning när vi är uppe och rengör taket. All smuts och orenheter städas upp från ytor och stuprännor. Därefter packar vi ner det i säckar som sedan körs till återvinningen för att värna om miljön. När det kommer till våra redskap använder vi marknadsledande maskiner vid all typ av tak som är utrustade med robotar som tar bort allt skadligt för ditt tak. Vid utförd taktvätt avslutar vi med medel som ger 5 års garanti mot återväxt av lav, alger och mossa. Vi har massvis med goda referenser från hela västkusten och vi längtar efter att få fylla på med fler.

Vill du måla taket?

Vill du även förlänga levnadstiden på ditt tak genom att måla taket i valfri kulör? Det ordnar vi självklart! Vi målar med två lager färg för att uppnå bästa resultat. Första lagret målas för att försluta och täppa igen alla porer. Det andra lagret är det som får grannarna avundsjuka men även ger UV-resistans och vattenavvisning. Att måla taket innebär ett lång hållbarhet för ditt tak.

  • Taket blir som nytt igen
  • Förlänger livslängden på taket
  • Takpannorna blir återigen skyddade mot UV och blir vattenavvisande
  • Ökar värdet på fastigheten
  • Ekonomiskt
  • 10 års garanti

Är ni intresserade av en offert kring taktvätt eller takmålning, eller kanske både och? 

Lämna en kostnadsfri och obunden förfrågan. Vi kommer ut och tittar på ert tak och gör en bedömning, därefter inkommer vi med en offert ni kan ta ställning till inom 24 timmar. Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Helsingborg upp till Varberg.

Ett rent och skyddat tak

Förvänta dig en fulländad renhet och hög professionalism där arbetet kommer kommer gå snabbt och effektivt. Vi sköljer bort det smutsiga från taket och målar samt skyddar det rena för ett resultat som håller genom åren.

Vid avslutat arbete

Allt som skall sköljas bort sköljs bort, inget smuts eller påväxt lämnas kvar utan packas i säckar som vi tar med oss. Vi värnar om miljön, allt körs därför till återvinningsstation efter avslutat arbete.

Fullständiga garantier

Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada på ditt tak.

Boka kostnadsfritt hembesök!