N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Mark- och stentvätt

Vi är proffs på mark- och stentvätt 

Att spendera ledig tid med att behöva rengöra och underhålla sitt hem är inte alltid så kul. Överlåt jobbet till oss proffs som arbetat med det i åratal samtidigt som du ger dig själv tid för annat.
Vi ser till att din altan och marksten blir fri från lava, alger och mossa samt långsiktigt motverka återväxten med hjälp av våra produkter. Vi vill att du som kund ska känna full trygghet där vi får äran att rengöra just din altan eller marksten. Vår målsättning är att du som kund ska bli nöjd med vår tjänst där vi kan skapa en långsiktig relation.

Ett fläckfritt resultat på all mark- och stentvätt 

Oavsett om det är garageuppfarten, altanen, övrig marksten eller muren runt huset som behöver rengöras och behandlas – garanterar vi ett fläckfritt resultat.

Genom våra år i branschen har vi hunnit arbeta med både privata kunder till bostadsrättsföreningar och företag inom segmentet. Oavsett vad du som kund behöver rengöra arbetar vi metodiskt och effektivt. Allt är ett dagliga uppdrag för oss och vi ska vara det självklara valet för er!

Reco logotype

  Boka kostnadsfritt hembesök!


  Varför är tvätt och impregnering av marksten och altan viktigt?

  Förutom att du får en fin och ren garageuppfart, marksten och altan är andra fördelar:

  • Ekonomiskt – då framtida skador och reparationer förebyggs
  • 5 års garanti mot återväxt efter våra behandling med våra produkter
  • Ökar fastighetsvärdet 

  ”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

  Kristian S

  Vad andra säger om Maid2Clean

  Alltid hos Maid 2 Clean

  Nöjd-kund-garanti

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag. Därför ingår alltid 10 dagars nöjd-kund-garanti på våra städtjänster.

  Vid godkämd reklamation åtgärdas eventuella fel och brister kostnadsfrit inom 48 timmar.

  N

  Ansvarsförsäkring och sekretess

  Vår ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner gäller för skador som företaget, anställda eller företagets produkter orsakar

  Regler för sekretess och tystnadsplikt finns för att skydda kundernas integritet. Det är en viktig förutsättning för förtroendet mellan våra kunder och AB Maid2Clean.

  Socialt ansvarstagande städföretag

  AB Maid2Clean har kollektivavtal med Almega, hängavtal med Byggnads och med Hotell & Restaurang. Det innebär schyssta och ärliga arbetsvillkor.

  Vår proffsiga ledning och vår engagerade personal skapar ett bra team som gör våra kunder nöjda.

  }

  30 år i branschen

  I en extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig - växer vi kraftigt och får ständigt fler kunder.

  Vi utbildar löpande vår personal och har under lång tid utvecklat och förädlat våra städrutiner för att ligga i framkant.

  Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

  Moa H

  Mark- och stentvätt – hur går det till? 

   

  Vi rengör inte på ytan, utan går ner på djupet för att se till att inte någon smuts, alger, lav eller mossa finns kvar på er mark eller sten. Vi använder endast högst professionella redskap som är marknadsledande för att ni ska få det bästa resultatet. Eftersom vi är en totalentreprenör av all utomhustvätt spelar det ingen roll för oss vilket underlag som råder. Maskinerna vi använder är utrustade med olika robotsystem som är kopplade till varma och kalla vattensystem beroende på vad som ska rengöras. Ni behöver absolut inte tänka på överbliven smuts, det spolar vi rent och skyddar omgivningen från att bli nedsmutsad. Vi har många goda referenser från hela västkusten och vi längtar efter att få fylla på med fler.

  Efter utförd mark- och stentvätt

  Ni behöver absolut inte vara oroliga över kvarbliven smuts eller ogräs. Vi lämnar fullständiga garantier över att allt är borta efter vår markstens- och altantvätt. Fullständig renhet och färdiga jobb är vad vi lämnar er med. Vår produkter kommer att hålla det gröna borta i minst 5 år vilket medför att att vi inte behöver boka en ny tid på flera år framöver.

  Kostnadsfri offert för mark- och stentvätt

  Skicka in en kostnadsfri och obunden förfrågan till oss. Vi kommer ut och tittar på er fastighet och gör en bedömning, därefter inkommer vi med en offert ni kan ta ställning till. Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Helsingborg upp till Varberg och in i landet mot Värnamo..

  Direkt renhet

  Förvänta dig en fulländad renhet och hög professionalism där arbetet går snabbt och effektivt. Vi sköljer bort det smutsiga och lämnar ett skinande rent resultat som håller år efter år. 

  Efter avslutat arbete

  Allt som skall sköljas bort elimineras, inget smuts eller ogräs lämnas kvar utan packas i säckar och tas med av oss. Vi värnar om miljön, därför lämnar vi allt på återvinningsstation efter avslutat arbete.

  Mark- och stentvätt med garanti

  Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

  HALMSTAD

  Boka hembesök

  BÅSTAD

  Boka hembesök

  VARBERG

  Boka hembesök

  ÄNGELHOLM

  Boka hembesök

  FALKENBERG

  Boka hembesök

  HELSINGBORG

  Boka hembesök

  LAHOLM

  Boka hembesök

  FÖRETAGARE

  Våra tjänster