Mark- och stentvätt

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Vi är proffs på mark- och stentvätt 

Att spendera ledig tid med att behöva rengöra och underhålla sitt hem är inte alltid så kul. Överlåt jobbet till oss proffs som arbetat med det i åratal samtidigt som du ger dig själv tid för annat.
Vi ser till att din altan och marksten blir fri från lava, alger och mossa samt långsiktigt motverka återväxten med hjälp av våra produkter. Vi vill att du som kund ska känna full trygghet där vi får äran att rengöra just din altan eller marksten. Vår målsättning är att du som kund ska bli nöjd med vår tjänst där vi kan skapa en långsiktig relation.

Ett fläckfritt resultat på all mark- och stentvätt

Oavsett om det är garageuppfarten, altanen, övrig marksten eller muren runt huset som behöver rengöras och behandlas – garanterar vi ett fläckfritt resultat.

Genom våra år i branschen har vi hunnit arbeta med både privata kunder till bostadsrättsföreningar och företag inom segmentet. Oavsett vad du som kund behöver rengöra arbetar vi metodiskt och effektivt. Allt är ett dagliga uppdrag för oss och vi ska vara det självklara valet för er!

Efter utförd mark- och stentvätt

Ni behöver absolut inte vara oroliga över kvarbliven smuts eller ogräs. Vi lämnar fullständiga garantier över att allt är borta efter vår markstens- och altantvätt. Fullständig renhet och färdiga jobb är vad vi lämnar er med. Vår produkter kommer att hålla det gröna borta i minst 5 år vilket medför att att vi inte behöver boka en ny tid på flera år framöver.

Kostnadsfri offert för mark- och stentvätt

Skicka in en kostnadsfri och obunden förfrågan till oss. Vi kommer ut och tittar på er fastighet och gör en bedömning, därefter inkommer vi med en offert ni kan ta ställning till. Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Helsingborg upp till Varberg och in i landet mot Värnamo..

Reco logotype

Varför är tvätt och impregnering av marksten och altan viktigt?

Förutom att du får en fin och ren garageuppfart, marksten och altan är andra fördelar:

  • Ekonomiskt – då framtida skador och reparationer förebyggs
  • 5 års garanti mot återväxt efter våra behandling med våra produkter
  • Ökar fastighetsvärdet

​Mark- och stentvätt – hur går det till?

Vi rengör inte på ytan, utan går ner på djupet för att se till att inte någon smuts, alger, lav eller mossa finns kvar på er mark eller sten. Vi använder endast högst professionella redskap som är marknadsledande för att ni ska få det bästa resultatet. Eftersom vi är en totalentreprenör av all utomhustvätt spelar det ingen roll för oss vilket underlag som råder. Maskinerna vi använder är utrustade med olika robotsystem som är kopplade till varma och kalla vattensystem beroende på vad som ska rengöras. Ni behöver absolut inte tänka på överbliven smuts, det spolar vi rent och skyddar omgivningen från att bli nedsmutsad. Vi har många goda referenser från hela västkusten och vi längtar efter att få fylla på med fler.

Direkt renhet

Förvänta dig en fulländad renhet och hög professionalism där arbetet går snabbt och effektivt. Vi sköljer bort det smutsiga och lämnar ett skinande rent resultat som håller år efter år. 

Efter avslutat arbete

Allt som skall sköljas bort elimineras, inget smuts eller ogräs lämnas kvar utan packas i säckar och tas med av oss. Vi värnar om miljön, därför lämnar vi allt på återvinningsstation efter avslutat arbete.

Mark- och stentvätt med garanti

Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

HALMSTAD

Boka Flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster