Flyttstädning i Ängelholm 

Flyttstädning i världsklass 

Vi vet att eflyttstädning innebär höga krav då det alltid är krävande av alla parter i en flytt och omfattar ett enormt städarbete. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Maid2Clean för hjälp med flyttstädning i Ängelholm då vi levererar städning i världsklass.  

Flyttstädsplanering av ska inte vara ansträngande för dig – överlåt därför jobbet åt oss. Tack vare vår expertis anpassar vi din flyttstädning utefter dina önskemål och hjälper dig med allt som rör din flyttstädning.  

Stressfri flytt med en planerad flyttstädning i Ängelholm 

Flyttstädningen utförs professionellt och effektivt med hjälp av god planering, hårt arbete och checklistor. Vi ser till att ta över ansvaret genom att städa ert hem fräscht och trevligt inför hemmets nya ägare. Allt för att du ska kunna lägga fokus på att göra dig hemmastadd i ditt nya hem. 

Som kund hos oss kan du förvänta dig en personlig service redan från första inblicken på hemsidan till utfört arbete i ditt hem. Vgör alltid det yttersta för att du ska känna att just din upplevelse blir så smidig och trevlig som möjligt.  

När vi får äran att bjudas in till ditt hem tar vi det på största allvar, det är därför vi ställer höga krav på god hygien och renlighet hos våra anställda. Ett exempel på detta är att alla våra anställda alltid besöker dig i nytvättade kläder, för din och våra anställdas trevnad. 

Nöjda kunder i Ängelholm 

Nöjda kunder är viktigt för oss på Maid2Clean, därför arbetar all vår personal med vår best practice manual. Det innebär att flyttstädningen är av god kvalitet – oavsett vem som utför arbetet.  

Vi utför alltid en slutbesiktning efter genomförd flyttstädning för att säkerställa att den lämnande och den övertagande parten är nöjda med resultatet.  

Skulle du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.   

Lite information om Ängelholm  

Ängelholm är en ort i Skånes län med 28 232 invånare. Genom orten går Rönne å, med sina slingrande 83 kilometer flyter ån i nordvästlig riktning hela tiden tills den så småningom mynnar ut i Skälderviken. Längs med ån finns än idag flera bevarade vattendrivna sågverk och kvarnar. 

År 1516 fick staden namnet Engelholm, stavningen Engelholm levde kvar fram till i början av 1912 då den stadsfullmäktige accepterade nystavningen med Ä.  

Man skulle kunna tro att ortens namn har bibliska referenser då ortens kommunvapen avbildar en änglarvarelse, men namnet har inte alls något med änglar att göra. Inte heller har namnet något med engelsmän att göra, som ibland hävdats. Namnet Engelholm har kopplingar till det gamla ordetængil som betyder ”krökning” eller förträngning som syftar på en krök av Rönne å.  

Sommartid är Ängelholm en turiststad. Det som lockar flest turister till orten är bland annat den 6 km långa sandstranden utanför staden.  

Visste du att det finns ett UFO-monument i Ängelholm 
Monumentet är ett minnesmärke över en påstådd landning som skulle skett den 18 maj 1946 av en utomjordisk farkost. Du hittat monumentet i utkanten av Ängelholm, i området Sibirienskogen 

Traditionellt har mycket verksamhet inriktats på hantverk inom exempelvis keramik och läder i ÄngelholmTrots att de traditionella hantverken försvunnit med tiden lever intresset vidare i Ängelholm. Idag har företag som Engelholms GlassSwedwood och Koenigsegg sina huvudkontor i orten.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster