Professionella städtjänster i Båstad – Maid2Clean!

Maid2Clean har i över 30 år skapat långsiktiga relationer med familjer. Vi är ett av det mest betrodda namnet inom städbranschen och arbetar över stora delar av västkusten. 

Vi har under 13 år varit verksamma i Båstad som är beläget på vackra Bjärehalvön. Här har vi skapat oss gedigna referenser inom städområdet. 

Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom

…och mycker mer!

Vi som arbetar  på Maid2Clean vill ständigt överträffa dina förväntningar på oss, därför lägger vi stor vikt vid att kontinuerligt kompetensutveckla alla våra medarbetare. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg med de tjänster vi utför så att du får mer tid över till annat.

Hur kan Maid2Clean hjälpa dig med städtjänster i Båstad?

Maid2Clean förenklar vardagen för alla Båstadbor. Genom att anlita oss kan du på ett kostnadseffektivt sätt få mer tid över till det du prioriterar i livet . Vid intresse kan vi göra ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov och hur arbetet kan utföras så att båda parter blir nöjda.

Vill du komma i kontakt med oss på Maid2Clean når du oss på telefon 0431-454 010 vardagar mellan kl. 7 – 17. 

Hos oss ska det vara enkelt att vara kund!

AB Maid2Clean
Slottsmöllan 8C
302 21 Halmstad
Tel: 0431-454 010
Mobil: 0737-87 62 60
Jourmobil: 0769-45 55 14
E-post: info@maid2clean.se

Så fantastiskt, jag är supernöjd med resultatet! Detta kommer jag att rekommendera till mina vänner och kollegor. Lita på det! 

Sämer Awad

KAM, Torget Updated

Grym kvalitet på vår hemstädning. Att varje vecka komma till ett nystädat hem är en fröjd. Vi är så glada!

Magnus Backe

Webproducent, Torget Updated