Trädgårdsskötsel

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Trädgårdsskötsel för välvårdad och vacker trädgård

Under årets årstider finns det alltid något som behöver göras i trädgården. Kanske vill du kunna njuta extra mycket i en fin trädgård under vårsolen, men har inte tid eller möjlighet att utföra trädgårdsarbetet själv? Vi hjälper dig att ta hand om din trädgård, så kan du njuta av något annat, istället för att lägga tiden på trädgårdsarbete!

Våra medarbetare ser till att din trädgård blir välvårdad och vacker. Vi klipper gräset, rensar bort allt ogräs, klipper häcken – det trädgårdsarbete som gör att trädgården upplevs ljuvlig helt enkelt!

Hur går trädgårdsskötsel till?

Inför trädgårdsarbetet får du som kund gärna hjälpa oss att plocka undan lösa ting som eventuellt kan vara i vägen för arbetet. Vi använder oss utav era redskap när vi utför arbetet i er trädgård. Ni kan förvänta er noggrant arbete och resultat på utförd tjänst.

Inom trädgårdsskötsel erbjuder vi bland annat dessa tjänster

  • Gräsklippning
  • Häckklippning
  • Rensar ogräs
  • Krattar löv
  • Höst- och vårstädning
  • m.m.

Är ni intresserade av en offert kring trädgårdsskötsel?

Ni är välkomna att höra av er till oss och berätta vilka önskemål och behov ni har för just er trädgård. Vi återkopplar sedan med en kostnadsfri och obunden offert på arbetet. Har ni även andra önskemål på vad er trädgård kan behöva för upprustning? Hör av er till oss! Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Ängelholm upp till Varberg.

Efter avslutat arbete i din trädgård

Allt som rensas bort från din trädgård tar vi med oss och lämnar på återvinningscentralen. Du behöver därför inte göra något efterarbete efter att vi är färdiga med tjänsten.

Fullständiga garantier efter trädgårdsskötsel

Vi arbetar för att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

Reco logotype

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

HALMSTAD

Boka Flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster