Trädgårdsarbete

Under årets årstider finns det alltid något som behöver göras i trädgården. Kanske vill du kunna njuta extra mycket i en fin trädgård under vårsolen, men har inte tid eller möjlighet att utföra trädgårdsarbetet själv? Vi hjälper dig att ta hand om din trädgård, så kan du njuta av något annat, istället för att lägga tiden på trädgårdsarbete!

Våra medarbetare ser till att din trädgård blir välvårdad och vacker. Vi klipper gräset, rensar bort allt ogräs, klipper häcken – det trädgårdsarbete som gör att trädgården upplevs ljuvlig helt enkelt!

Inom trädgårdsarbete erbjuder vi bland annat dessa tjänster

 • Gräsklippning
 • Häckklippning
 • Rensar ogräs
 • Krattar löv
 • Höst- och vårstädning
 • m.m.


Hur går trädgårdsarbetet till?

Inför trädgårdsarbetet får du som kund gärna hjälpa oss att plocka undan lösa ting som eventuellt kan vara i vägen för arbetet. Vi använder oss utav era redskap när vi utför arbetet i er trädgård. Ni kan förvänta er noggrant arbete och resultat på utförd tjänst.

 

Är ni intresserade av en offert kring trädgårdsarbete?

Ni är välkomna att höra av er till oss och berätta vilka önskemål och behov ni har för just er trädgård. Vi återkopplar sedan med en kostnadsfri och obunden offert på arbetet. Har ni även andra önskemål på vad er trädgård kan behöva för upprustning? Hör av er till oss! Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Ängelholm upp till Varberg.

Efter avslutat arbete i din trädgård

Allt som rensas bort från din trädgård tar vi med oss och lämnar på återvinningscentralen. Du behöver därför inte göra något efterarbete efter att vi är färdiga med tjänsten. 

Fullständiga garantier

Vi arbetar för att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

  Få prisförslag på trädgårdsarbete!


  HALMSTAD

  Boka trädgårdsskötsel

  BÅSTAD

  Boka trädgårdsskötsel

  VARBERG

  Boka trädgårdsskötsel

  ÄNGELHOLM

  Boka trädgårdsskötsel

  FALKENBERG

  Boka trädgårdsskötsel

  HELSINGBORG

  Boka trädgårdsskötsel

  LAHOLM

  Boka trädgårdsskötsel

  FÖRETAGARE

  Företagstjänster