N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel för välvårdad och vacker trädgård

Under årets årstider finns det alltid något som behöver göras i trädgården. Kanske vill du kunna njuta extra mycket i en fin trädgård under vårsolen, men har inte tid eller möjlighet att utföra trädgårdsarbetet själv? Vi hjälper dig att ta hand om din trädgård, så kan du njuta av något annat, istället för att lägga tiden på trädgårdsarbete!

Våra medarbetare ser till att din trädgård blir välvårdad och vacker. Vi klipper gräset, rensar bort allt ogräs, klipper häcken – det trädgårdsarbete som gör att trädgården upplevs ljuvlig helt enkelt!

Reco logotype

  Få prisförslag på trädgårdsarbete!

  Inom trädgårdsskötsel erbjuder vi bland annat dessa tjänster

  • Gräsklippning
  • Häckklippning
  • Rensar ogräs
  • Krattar löv
  • Höst- och vårstädning
  • m.m.

  ”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

  Kristian S

  Vad andra säger om Maid2Clean

  Alltid hos Maid 2 Clean

  Nöjd-kund-garanti

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag. Därför ingår alltid 10 dagars nöjd-kund-garanti på våra städtjänster.

  Vid godkämd reklamation åtgärdas eventuella fel och brister kostnadsfrit inom 48 timmar.

  N

  Ansvarsförsäkring och sekretess

  Vår ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner gäller för skador som företaget, anställda eller företagets produkter orsakar

  Regler för sekretess och tystnadsplikt finns för att skydda kundernas integritet. Det är en viktig förutsättning för förtroendet mellan våra kunder och AB Maid2Clean.

  Socialt ansvarstagande städföretag

  AB Maid2Clean har kollektivavtal med Almega, hängavtal med Byggnads och med Hotell & Restaurang. Det innebär schyssta och ärliga arbetsvillkor.

  Vår proffsiga ledning och vår engagerade personal skapar ett bra team som gör våra kunder nöjda.

  }

  30 år i branschen

  I en extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig - växer vi kraftigt och får ständigt fler kunder.

  Vi utbildar löpande vår personal och har under lång tid utvecklat och förädlat våra städrutiner för att ligga i framkant.

  Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

  Moa H

  Hur går trädgårdsskötsel till?

  Inför trädgårdsarbetet får du som kund gärna hjälpa oss att plocka undan lösa ting som eventuellt kan vara i vägen för arbetet. Vi använder oss utav era redskap när vi utför arbetet i er trädgård. Ni kan förvänta er noggrant arbete och resultat på utförd tjänst.

  Är ni intresserade av en offert kring trädgårdsskötsel?

  Ni är välkomna att höra av er till oss och berätta vilka önskemål och behov ni har för just er trädgård. Vi återkopplar sedan med en kostnadsfri och obunden offert på arbetet. Har ni även andra önskemål på vad er trädgård kan behöva för upprustning? Hör av er till oss! Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Ängelholm upp till Varberg.

  Efter avslutat arbete i din trädgård

  Allt som rensas bort från din trädgård tar vi med oss och lämnar på återvinningscentralen. Du behöver därför inte göra något efterarbete efter att vi är färdiga med tjänsten.

  Fullständiga garantier efter trädgårdsskötsel

  Vi arbetar för att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

  HALMSTAD

  Boka trädgårdsskötsel

  BÅSTAD

  Boka trädgårdsskötsel

  VARBERG

  Boka trädgårdsskötsel

  ÄNGELHOLM

  Boka trädgårdsskötsel

  FALKENBERG

  Boka trädgårdsskötsel

  HELSINGBORG

  Boka trädgårdsskötsel

  LAHOLM

  Boka trädgårdsskötsel

  FÖRETAGARE

  Företagstjänster