Städföretag i Halmstad – Maid2Clean

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Städföretag i Halmstad – Maid2Clean

Få ro i vardagen med våra städtjänster!

Välkommen till Maid2Clean i Halmstad! Vi har över 30 års erfarenhet i branschen, våra medarbetare har spetskompetens inom hemstädning, flyttstädning, taktvätt och takmålning så väl som fasadtvätt och fasadmålning – och mycket mer!

Halmstad är beläget på vackra västkusten där Maid2Clean har varit verksamma under 13 år, där vi idag utför ett stort antal arbeten inom olika områden med stor kundnöjdhet. Vi besitter lång erfarenhet i städbranschen och en pålitlig material- och produktkännedom för att uppnå det mest fördelaktiga resultatet för dig som kund. 

Av erfarenhet vet vi att vardagen inte alltid går ihop med allt som behöver fixas kring hemmet. Genom att anlita oss på Maid2Clean kan du på ett kostnadseffektivt sätt strukturera din vardag, samtidigt som du får tid över till sådant som är viktigt i livet. 

Hur kan Maid2Clean underlätta din vardag?

Är du nyfiken på våra tjänster eller har du frågor och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig att underlätta din vardag? På Maid2Clean i Halmstad är vi angenäma över att diskutera lösningar som passar din budget och dina behov. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar och hembesök för att anpassa våra tjänster så de passar dig på bästa möjliga sätt. Du kan enkelt leta dig vidare på hemsidan till de tjänster du behöver hjälp med så ser vi till att arbetet blir gjort. 

Vi utför uppdrag i stora delar av västkusten, där andra ser begränsningar ser vi möjligheter. Hör av dig till oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar din vardag och dina behov!

Du når oss på telefon 020-12 12 20 vardagar mellan kl. 07 – 17.

Har hemstäd varannan vecka sedan flera år tillbaka. Trevlig Service, lyhörd kunnig personal och ett trendigt ödmjukt städservice företag som utför allt vi önskar från stryka kläder till fönsterputs.  Vill inte vara utan er service.

Marie

AB Maid2Clean
Stationsgatan 37 F 
302 50 Halmstad
Tel: 020-12 12 20
Mobil: 0737-87 62 60
Jourmobil: 0769-45 55 14
E-post: info@maid2clean.se

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean