N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Hemstädning paketerat och klart utifrån dina behov

Paketerade hemstädningar utifrån olika livssituationer och behov

Våra paketlösningar för hemstädning är ett bra sätt för dig att köpa hemstädning utifrån dina behov. Utöver paketet kan du köpa tilläggstjänster, dessa kan du se här. Du som privatperson får såklart alltid RUT-avdrag när du köper hemstädning.

För att vi ska lära känna din bostad och dina önskemål gör vi ett tillägg på angivna priser vid första tillfället:
– Bostadsyta upp till 80 m² tillägg på 30 min, kostnad 80 kr efter RUT-avdrag.
– Har du en större bostadsyta så lägger vi till 60 min, kostnad 160 kr efter RUT-avdrag.

Inför hemstädningen: 

För bästa resultat ber vi dig att plocka undan kläder, leksaker, disk med mera, så att vi kan städa så effektivt som möjligt. Vid hemstädning använder vår personal sig enbart av egna redskap och rengöringsmedel. Som kund behöver du inte bistå oss med något, vi har med oss rengöringsmedel, rena trasor och moppar med mera varje gång. Våra arbetsledare hjälper dig gärna med tips och råd på miljövänlig städning om du finner intresse för det.

Hemstädning som ger dig tid över till annat i din vardag

Vi sätter guldkant på tillvaron och hjälper dig att få ett skinande och fräscht hem. Vi städar inte ytligt, vi går in på djupet! Vår personal städar ditt hem skinande rent så att du kan luta dig tillbaka. Som kund kan du välja att teckna ett bindningsfritt städabonnemang där vi genomför städning utefter behov. 

Hemstädning när det passar dig

Professionell hemstädning från Maid2Clean är ett kostnadseffektivt sätt att hålla ditt hem rent och spendera din tid på annat. Hos oss får du återkommande städservice där vi erbjuder att rengöra ditt hem på djupet. Vid önskat hembesök inför din hemstädning kommer du och vår representant gå igenom ditt hem och förklara hur varje område kommer att rengöras. Hos oss kan du känna dig trygg med din hemstädning och ditt besök av våra professionella medarbetare!

  • Veckovis städservice
  • Varannan veckas städservice
  • Månadsvis städservice 
  • För engångsstäd rekommenderar vi storstäd där vi nollställer ditt hem

Du bokar hemstädning snabbt och enkelt via vårt formulär på hemsidan. Har du särskilda behov eller önskemål är du välkommen att höra av dig till oss via telefon. Tillsammans kan vi skapa ett individuellt anpassat städprogram som uppfyller dina behov och önskemål. 

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

hemstädning paket mobilen
hemstädning paket

Pris på paketet beräknas utifrån antal tillfällen per månad och antal kvm, detta ser du i nästa steg efter att du klickat på “skicka förfrågan”.
Du förbinder dig inte till köp utan du får ett förslag på upplägg för ditt paket av oss. Betalning månadsvis i förskott, självklart gäller RUT-avdrag.

Vill du att vi har extra fokus på ett specifikt område i ditt hem? Det är inga problem för oss!

Du kan själv välja om du vill att vi under ditt städtillfälle lägger extra mycket fokus på till exempel kök, badrum eller något annat område. Låt oss bara få veta det i god tid innan vi kommer. Tillsammans med vår städexpert skapar vi ett individuellt städprogram anpassat efter dina behov och önskemål. Har du andra önskemål än vad som ingår i hemstädning är du välkommen att kontakta våra städexperter på Maid2Clean. Vi diskuterat gärna ett anpassat städschema som passar din budget och din vardag. 

Hemstädning med kvalitet och garanti 

Vi arbetar med fast personal vilket gör att du som kund alltid får besök av samma person vid din hemstädning. Vid vikariebesök informerar vi dig som kund innan besöket för att du ska känna dig trygg. Vi arbetar med unika metoder där våra städväskor ser likadana ut vad gäller innehåll för varje anställd, all vår personal arbetar även med vår best practice manual vilket gör att din hemstädning är av god kvalitet oavsett vem som utför arbetet (undantag i städväskor kan ske vid kunder med specialanpassad städning, t. ex allergier, sjukdomar med mera). Vi arbetar för att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Är du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, låt oss då veta det inom 24 timmar så åtgärdar vi det utan extra kostnad. 

hemstädning maid2clean

Här städar vi

HALMSTAD

Boka Flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster