N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Ingenting är bättre än rena fönster – anlita oss för fönsterputsning så att hemmet är till extra belåtenhet!

Våra fönsterexperter tar sig an alla sorters fönster som finns i ert hem eller på företaget. Vi putsar på alla höjder och självklart både in- och utvändigt. Dessutom garanterar vi att ytorna kring fönstren lämnas snyggt och prydligt. Här finns det anledning att teckna årsavtal och slippa bekymra sig för smutsiga fönster. Vill du kombinera fönsterputs tillsammans med hemstädning eller någon annan tjänst? – Hör av dig till oss så löser vi det.

Fönsterputs med kvalitet och garanti 

Våra fönsterputsare arbetar för att du ska bli nöjd med våra tjänster. Vår personal arbetar även med vår best practice manual vilket gör att fönsterputsningen är av god kvalitet oavsett vem som utför arbetet. Är du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi rengjort, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar.

Så här bokar du fönsterputs

Hos oss bokar du fönsterputs snabbt och lätt via vårt formulär på hemsidan. Genom att klicka i det som stämmer överens med ditt hem, får du återkoppling från oss med en offert som speglar dina önskemål och behov, en kostnadsfri och obunden förfrågan. Du kan välja att boka fönsterputs för enstaka tillfällen eller teckna ett årsavtal där våra fönsterexperter putsar dina fönster så många gånger om året du har behov för, så att du kan spendera din tid på annat.

Så här går det till!

Våra fönsterexperter har med sig de redskap som behövs, du som kund behöver därför inte bistå oss med någonting – det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka medan vi utför arbetet. 

Fönsterputs för företaget

Har ert företag många fönster eller kanske glasväggar till konferensrummen? Överlåt fönsterputsningen till våra fönsterexperter så kan ni fokusera på ert arbete istället för att bekymra er för smutsiga fönster. Vi anpassar fönsterputsningen efter era önskemål och behov! – Hör av er till oss så hittar vi en gemensam plan. 

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

HALMSTAD

Boka Flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster