Städfirma i Falkenberg – Maid2Clean

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Städfirma i Falkenberg – Maid2Clean

Boka städtjänster i Falkenberg

Falkenberg är den populära turiststaden längs hallands kust med vackra stränder och rogivande utsikter över staden, här bor sammanlagt 45 000 invånare. Staden är populär att besöka men växer också väldigt snabbt eftersom allt fler väljer att flytta till Falkenberg. Den ökade tillväxten i staden gör att det blir allt fler hem som behöver tas omhand. 

Maid2clean har varit verksamma i Falkenberg från början när vi startade verksamheten för 32 år sedan. Vi ser fram emot att välkomna fler nya hem som skapas när Falkenbergs befolkning växer. Vi vill bygga starkare och nya kundrelationer med kunderna som lever i Falkenbergs kommun. Våra mest förekommande städ- och marknadstjänster som vi erbjuder i Falkenberg är:

Vi arbetar långsiktigt och vill alltid hålla goda kundrelationer. Maid2clean hjälper er skapa med ett fräscht och trevligt hem till vardags men även vid högtider eller festligheter. Våra fantastiska kunder i Falkenbergs kommun berättar själva om de städ- och mark uppdragen som vi utfört åt dem. 

Vårt långsiktiga arbete i Falkenbergs kommun har fortsatt under flera år med långsiktiga och nöjda kunder. Maid2clean erbjudande alltid garanti och leveransgaranti när ni anlitar oss. Vi garanterat även att vi tar socialt ansvar genom att anställda alltid arbetar på goda villkor, vi värnar om anställdas hälsa, arbetsmiljö samt att vi skapar trygga och trevliga arbetsplatser för våra anställda. När vi utför våra städ- och mark uppdrag så gör vi det alltid genom visionen trygghet och trivsel. Vi ser fram emot att fortsätta genomföra städ- och mark uppdrag för både företag och privatkunder i kommunen. 

Boka eller hör av er till oss via telefon eller mail.

Så fantastiskt, jag är supernöjd med resultatet! Detta kommer jag att rekommendera till mina vänner och kollegor. Lita på det!

Sämer Awad

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean