N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Privattjänster

Vi har paketerat vår hemstädning i tre olika paket för att bättre kunna möta de behov du har (självklart även med RUT-avdrag). Se våra paket för hemstädning och beräkna pris direkt >>

Vi på Maid2Clean hjälper er med städ- och marktjänster för privatpersoner när ni behöver avlastning i hemmet! Maid2Clean har erbjudit städtjänster till privatkunder under sammanlagt 32 år och det har vi gjort genom värdeorden trygghet och trivsel. Vår långa erfarenhet inom verksamhetsområdet gör att vi har en stark position på marknaden som garanterar er en professionell, trygg och trevlig uppfräschning av ert hem. 

Vi arbetar ständigt med att hålla hög kompetens, flexibilitet, rationella metoder, effektiva utföranden och att ge garantier för utförda arbeten som är några våra kärnvärderingar. För att uppfylla målsättningen säkerställer vi kompetensen hos våra medarbetare genom att utföra internutbildningar. Internutbildningen präglas av kunskap om hygien och hur virus, sjukdomar och bakterier kan föras vidare utan goda hygienrutiner i både hem och mellan arbetsplatser. Genom internutbildningen bygger vi material- och produktkännedom vilket gör att vi kan skapa individuella och flexibla städprogram, rengöringsprogram och entreprenadanpassningar. Vi arbetar ständigt med att internutbilda personal för att medarbetarna ska besitta rätt kompetens inom området och skapa fräscha och trevliga hem åt våra kunder! 


Maid2Clean utför arbete och service inom:

Garantier & leveranssäkerhet 

Vi ger garanti och leveranssäkerhet på alla våra städ- och marktjänster. Vår långa erfarenhet som vi har byggt upp genom alla verksamma år i branschen har gjort att vi har unik kompetens på marknaden. Vi håller alltid högsta sekretess hos våra kunder men även om våra kunder!

RUT- och ROT tjänster

Vi erbjuder RUT- OCH ROT tjänster. RUT-avdrag innebär att alla personer som uppfyller villkoren har möjlighet att få skattereduktion med 50% av arbetskostnaden. Maxbeloppet på din skattereduktion är beroende av din ålder. Är du under 65 år kan du få skattereduktion för max 25 000 kronor/år. Är du över 65 år har du möjlighet att få skattereduktion för max 50 000 kronor/år. ROT-avdraget (Reparation, Ombyggnad, Tillbyggnad) gäller för de som uppfyller villkoren och kan få 50 000 kronor i skattereduktion. Skattereduktionen kan du endast få för själva arbetskostnaden och gäller till exempel inte material. Du kan få skattereduktion för 30% av arbetskostnaden och max 50 000 kronor per år.

Notera att det sammanlagda årliga avdraget för RUT- och ROT-tjänster inte får överstiga 50 000 kronor per person och år.

 

rekommenderat företag 2021
rekommenderat företag 2 år i rad
rekommenderat företag 2 år i rad
rekommenderat företag 2 år i rad

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Våra städtjänster har underlättat för tusentals hushåll genom professionella städ- och marktjänster. Långsiktigt arbete är vår grej och därför värdesätter vi verkligen en långsiktig relation med dig som kund. Vi vill att ni ska uppleva vår service positiv och att ni vill återkomma som kund till oss igen.

HALMSTAD

Boka hemstädning

BÅSTAD

Boka hemstädning

VARBERG

Boka hemstädning

ÄNGELHOLM

Boka hemstädning

FALKENBERG

Boka hemstädning

HELSINGBORG

Boka hemstädning

LAHOLM

Boka hemstädning

FÖRETAG

Företagstjänster