N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Industristädning

Industristädning innebär rengöring av farliga områden i industrianläggningar. Vi på Maid2Clean har anlitats för rengöring av stora anläggningar såsom fabriker, livsmedelsindustrier, bagerier, lager och andra industriella miljöer.

 

Professionella industristädare

När ni anlitar oss som ert professionella industrirengöringsföretag säkerställer ni även säkerheten och förebygger där med de olyckor som vanligtvis orsakas av andvändning av felaktiga rengöringsmedel. Tack vare vår erfarenhet och kompetens inom industristädning kan ni känna er trygga i att vi förstår vikten av en bra och nogrann industristädning.

 

Olika typer av industristädning 

Industristädning är städning som utförs i industri-, tillverknings- och lageranläggningar. Att utföra industristädning kräver mycket högre kunskap än hemstädning, därför bör industristädningen utföras av företag med rätt kompetens och erfarenhet av denna typ av städning.

 

Fördelar med att anlita Maid2Clean

Utöver vår expertis och erfarenhet inom industriell rengöring och underhåll av industrianläggningar, lager och fabriker erbjuder vi olika tjänster, inklusive hydroblästring (trycktvätt), sanering och industriell dammsugning.

 

Säkerheten först! 

Industristädning är ett hårt arbete. Förutom att det ibland kan vara krävande att underhålla kontor på industrier på grund av all smuts som kommer in från själva insidan av fabriken, kan industristädning även medföra vissa säkerhetsrisker. Då arbete med eller runt tunga maskiner, färger, smörjmedel, metallspån och glasfiber inte är helt riskfritt. Dessa faktorer ställer där med höga krav på att de anställda som utför industristädning ska ha god hälsa och vara i skick för att utföra de uppgifter som krävs.

När ni anlitar oss på Maid 2 Clean kan ni känna er trygg i att ni anlitat experter inom industristädning som är utbildade för att hantera effektiv kommunikation enligt våra höga krav.

Maid 2 Clean sätter alltid säkerheten först. 

Vi arbetar under tuffa säkerhetskrav som borgar för att rengöringen genomförs på ett korrekt och effektivt sätt. Våra rutiner, processer och verksamhetssystem är mycket genomarbetade. Vi arbetar dessutom med särskilda försiktighetsåtgärder och detaljerade säkerhetsrutiner för utrustning, arbetsrutiner och operatörskvalifikationer.

 

Kostnadseffektiv industristädning

Som ytterst professionella leverantörer av industriell rengöring kommer vi att ta itu med alla delar av ert företags städning – även om de som är svåra att nå.

Det innebär att ni inte kommer behöva ringa efter nödstädning när anläggningen ska vara i toppform. Industriella städtjänster från Maid 2 Clean AB är konstadseffektivt för ert företag.

 

Miljösäkerhet

Vi vet att många anläggningsägare är oroade över miljöns tillstånd eftersom många fabriker använder kemikalier, tunga maskiner och annan utrustning som medför säkerhetsrisker och påverkar vår miljö.

Maid 2 Clean använder industriell rengöringsutrustning och produkter som är miljövänliga samtidigt som de förhindrar att skadliga föroreningar och kemikalier förorenar luftflöde och växter. Alla våra våra professionella städare använder personlig skyddsutrustning när de rengör anläggningen.

 

Lågt underhåll

När ni anlitar oss som ert professionella städföretag sparar ni pengar på industriellt rengöringsmaterial. Våra professionella industristädare har alla typer av verktyg som de behöver för att hantera svåra områden i den industriella miljön. Ni är i trygga händer då ni kan försäkra er om att ni alltid får städning av hög kvalitet från Maid 2 Clean.

Genom att investera i regelbunden industristädning minskar även era underhållskostnader då våra professionella städare har kunskapen som krävs för att hantera tunga maskiner som är känsliga för smuts och damm.

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Ett bra första intryck och en produktiv miljö med industristädning

Er företagsmiljö talar mycket om hur mycket ni betraktar de anställdas säkerhet och kundnöjdhet. Att upprätthålla en ren och fräsch miljö kan i längden generera nöjda och glada medarbetare då studier visar att en ren arbetsplats uppmuntrar till produktivitet.

En miljö fylld med felaktig industriell rengöring kan leda till en miljö som påverka era anställda i stor utsträckning. Era lokaler kan ställa dem i nöd. Med andra ord påverkar en ohälsosam eller kontaminerad arbetsmiljö medarbetarnas hälsa och prestationer.

 

Undvik störningar i produktionen 

Felaktiga rengöringsvanor kan göra att maskiner eller utrustning är mer benägna att gå sönder. Dessa fel kan leda till störningar i verksamheten, vilket innebär merkostnader för er i samband med reparationer eller till och med oförutsedda utbyten av maskiner.

Störningar i produktionen innebär oftast förlängda väntetider för kunder, vilket i sin tur kan leda till avbrutna projekt eller i värsta fall avbrutna beställningar.

Genom att investera i regelbunden industristädning kan ni minskar era underhållskostnader då våra professionella städare har kunskapen som krävs för att rengöra tunga maskiner.

 

Hälsofara

Våra industriella städtjänster ser till att din miljö är tillräckligt ren för att förhindra bakterier, toxiner och föroreningar. Vi håller era verktyg och utrustning rena för att undvika olyckor. En gasfläkt täckt med fett kan exempelvis fatta eld från bara en gnista. Skadliga rengöringsmedel, fönsterrengöringsmedel och leriga golv är andra faktorer som kan leda till hälsofara eller arbetsrelaterade olyckor.

Överväg miljövänlig rengöring

Genom att använda miljövänliga rengöringsmedel kan ni spara lokaler och omgivande områden från föroreningar. Många rengöringsprodukter innehåller skadliga kemikalier som är skadlig för din hälsa. Det är viktigt att investera i miljövänliga och “gröna” rengöringsmedel.

Maid 2 Clean AB använder endast gröna rengöringsmedel – för att skydda dig och miljön.

 

Underhåll av fastighet och rabatter 

Kom ihåg att rengöra och underhålla det yttre området av fastigheten. Det första intrycket kan vara avgörande!

Gör miljön runt fastigheten vacker och trivsam med blommor, växter och buskar, men tänk på att beskära och sköta om det grönskande områden regelbundet. Anlita någon för att bevara din grönska så att de inte vissnar. Glöm inte att rengör rännor minst var annan månad.

 

Outsourca underhåll av byggnaden

Varje fastighetsägare kanske inte har tillräckligt med personal som kan städa och underhålla byggnaden regelbundet. Då finns vi på Maid 2 Clean här, ni kan kontakta oss för hjälp med vaktmästartjänster. Vi får er fastighet att se snygg och städad ut.

 

Slutsats

Ta hjälp av oss på Maid 2 Clean för industristäd, vi hjälper er rengöra interiör och exteriör utan att ni behöver lyfta ett finger.

Med hjälp av våra professionella städare behöver ni inte hantera eller tänka på städarbetet. När ni vill säkerställa en trygg och hälsosam miljö för era anställda och kunder ska ni vända er till oss på Maid 2 Clean AB – vi har allt för dig.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Rengöring av bageri 

Det finns få miljöer där brandrisken är så stor som i ett bageri. Anledningen är det mycket brandfarliga mjöldammet, det behövs bara en gnista för att det ska ta eld och utvecklas till en explosionsartad brand med stora materiella skador som följd. Ett annat problem är risken för allvarliga föroreningar på grund av skadedjur som mjölbaggar.

En regelbunden rengöring minst en gång i månaden av alla ytor är därför oerhört viktigt. Att komma åt och rengöra på en saxlift är inte det enklaste, det är svårt att komma åt och få allt rent. Med vår utrustning kan vi komma åt och rengöra från golvet, detta tack vare en räckvidd på hela 18 meter. Med full sugeffekt går det både snabbt och enkelt att få det 100 % rent. Ni spara pengar och frigör tid som istället kan läggas på att ta hand om kunder.

Låt oss göra en jämförelse vad gäller kostnaden, sett över ett helt år.

 

Rengöra med en saxlift 

För 2 personer på en saxlift tar det 300 timmar att rengöra ett bageri på 4 000 kvm till en kostnad av 100 000 kr per gång. För ett helt år med rengöring en gång i månaden blir kostanden 1,2 miljoner kronor. Ändå finns det ofta kvar både mjöldamm och skadedjur på kabelrännor, ventilationsrör och lysrör.

 

Rengöra med Maid 2 Clean

För 2 personer med varsin maskin tar det 80 timmar att rengöra bageriets 4 000 kvm, till en kostnad av 27 000 kr per gång. Fördelas detta över ett helt år, med rengöring en gång i månaden blir kostnaden inte mer än 324 000 kr.

Det lönar sig att anlita Maid 2 Clean

Genom att anlita oss på AB Maid 2 Clean går det inte bara snabbare att få bageriet helt rent, ni sparar dessutom över 850.000 kronor årligen.

 

HALMSTAD

Boka byggstädning

BÅSTAD

Boka industristädning

VARBERG

Boka industristädning

ÄNGELHOLM

Boka industristädning

FALKENBERG

Boka industristädning

HELSINGBORG

Boka industristädning

LAHOLM

Boka industristädning

PRIVAT

Våra privattjänster