Städfirma i Laholm – Maid2Clean

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Städfirma i Laholm – Maid2Clean

Renare hem i Laholm

Laholm är Hallands äldsta stad med en gammal historisk stadskärna som gränsar till Skåne län. Sammanlagt har Laholms kommun 25 000 invånare som alla lever i den trevliga kommunen med både hav och skog. Befolkningsmängden ökar i kuststaden Laholm och det skapar fler härliga hem som behöver tas omhand. 

Maid2clean har varit verksamma i Laholm redan från början då verksamheten startade för 32 år sedan. Vi ser fram emot att välkomna alla nya hem som skapas när allt fler väljer att flytta till Laholm. Vi vill bygga starkare och nya kundrelationer med kunderna som lever i Laholms kommun. Våra mest förekommande städ- och marknadstjänster som vi erbjuder i Laholm är:

Vi arbetar långsiktigt och vill alltid hålla goda kundrelationer. Maid2clean hjälper er med ett fräscht och trevligt hem till vardags men även vid högtider eller festligheter. Våra fantastiska kunder i Laholms kommun berättar själva om städ-och mark uppdragen som vi har utfört.

Vårt långsiktiga arbete i Laholms kommun har fortsatt under flera år med långsiktiga och nöjda kunder. Maid2clean erbjudande alltid garanti och leveransgaranti när ni anlitar oss. Vi garanterat även att vi tar socialt ansvar genom att anställda alltid arbetar på goda villkor, vi värnar om anställdas hälsa, arbetsmiljö samt att vi skapar trygga och trevliga arbetsplatser för våra anställda. När vi utför våra städ- och mark uppdrag så gör vi det alltid genom visionen trygghet och trivsel. Vi ser fram emot att fortsätta genomföra städ- och mark uppdrag för både företag och privatkunder i kommunen. 

Boka eller hör av er till oss via telefon eller mail.

Så fantastiskt, jag är supernöjd med resultatet! Detta kommer jag att rekommendera till mina vänner och kollegor. Lita på det! 

Sämer Awad

KAM, Torget Updated

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean