Städfirma i Helsinborg – Maid2Clean

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Städfirma i Helsinborg – Maid2Clean

Vi hjälper dig med städtjänster i Helsingborg

Helsingborg som även kallas för sundets pärla är en populär sommarstad i nordvästra Skåne. Sammanlagt har Helsingborgs kommun 148 000 invånare. Befolkningsmängden ökar i den trevliga kuststaden Helsingborg och det skapar fler härliga hem som behöver tas omhand. 

Maid2clean har varit verksamma i Helsingborg från första början då verksamheten startade för 32 år sedan. Vi ser fram emot att välkomna alla nya hem som skapas när allt fler väljer att flytta till Helsingborg. Vi vill bygga starkare och nya kundrelationer med kunderna som lever i Helsingborgs kommun. Våra mest förekommande städ- och marknadstjänster som vi erbjuder i Helsingborg är:

Vi arbetar långsiktigt och vill alltid hålla goda kundrelationer. Maid2clean hjälper er med ett fräscht och trevligt hem till vardags men även vid högtider eller festligheter. Våra fantastiska kunder i Helsingborgs kommun berättar själva om städ-och mark uppdragen som vi har utfört: 

Vårt långsiktiga arbete i Helsingborgs kommun har fortsatt under flera år med långsiktiga och nöjda kunder. Maid2clean erbjudande alltid garanti och leveransgaranti när ni anlitar oss. Vi garanterat även att vi tar socialt ansvar genom att anställda alltid arbetar på goda villkor, vi värnar om anställdas hälsa, arbetsmiljö samt att vi skapar trygga och trevliga arbetsplatser för våra anställda. När vi utför våra städ- och mark uppdrag så gör vi det alltid genom visionen trygghet och trivsel. Vi ser fram emot att fortsätta genomföra städ- och mark uppdrag för både företag och privatkunder i kommunen. 

Boka eller hör av er till oss via telefon eller mail.

Grym kvalitet på vår hemstädning. Att varje vecka komma till ett nystädat hem är en fröjd. Vi är så glada!

Magnus Backe

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean