N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Fasadtvätt- och fasadmålning

Har du kommit till ett skede där du insett att fasaden inte har kvar sin fina färg eller att fasaden börjat ta stryk? Du behöver inte vara orolig, vi rengör alla typer av fasader där de vanligaste är plåtfasad, putsfasad, träfasad och tegelfasad.

Fasadtvätt och fasadmålning för långvarig fasad

Rengör din fasad och håll den ren år efter år. Med tiden slits fasader ner och samlar på sig orenheter samt grön beläggning  vilket i sin tur leder till att fasaden bryts ner. Vi har ytterst professionella metoder och redskap för att göra det absolut bästa arbetet kring ytskikt restaureringar. Vi kan även hjälpa er med att laga sprickor innan målning sker för att få det absolut bästa resultatet. Vi har många års erfarenhet och ett gediget referenskonto. Vi hoppas att du vill anlita oss som entreprenör för din investering på ditt hem.

Boka ett kostnadsfritt besök med oss! Låt oss göra en bedömning så återkopplar vi med en offert inom 24 timmar för din nästa investering på hemmet.

Reco logotype

  Boka kostnadsfritt hembesök!


  Fasadtvätt –  hur går det till?

  Vi bedömer fasadens skick och avlägsnar sedan orenligheter från det mest utsatta områdena med en förbehandling. Förbehandlingen kommer eliminera den täta påväxten och skapa en ren körsträcka för våra maskiner när vi tvättar rent fasaden. Vi garanterar 100 % rent resultat med våra maskiner och metoder, vi lämnar fasaden i rent och perfekt skick. Vi rekommenderar starkt att även måla fasaden efter rengöring då det förlänger livslängden avsevärt.

  ”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

  Kristian S

  Vad andra säger om Maid2Clean

  Alltid hos Maid 2 Clean

  Nöjd-kund-garanti

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag. Därför ingår alltid 10 dagars nöjd-kund-garanti på våra städtjänster.

  Vid godkämd reklamation åtgärdas eventuella fel och brister kostnadsfrit inom 48 timmar.

  N

  Ansvarsförsäkring och sekretess

  Vår ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner gäller för skador som företaget, anställda eller företagets produkter orsakar

  Regler för sekretess och tystnadsplikt finns för att skydda kundernas integritet. Det är en viktig förutsättning för förtroendet mellan våra kunder och AB Maid2Clean.

  Socialt ansvarstagande städföretag

  AB Maid2Clean har kollektivavtal med Almega, hängavtal med Byggnads och med Hotell & Restaurang. Det innebär schyssta och ärliga arbetsvillkor.

  Vår proffsiga ledning och vår engagerade personal skapar ett bra team som gör våra kunder nöjda.

  }

  30 år i branschen

  I en extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig - växer vi kraftigt och får ständigt fler kunder.

  Vi utbildar löpande vår personal och har under lång tid utvecklat och förädlat våra städrutiner för att ligga i framkant.

  Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

  Moa H

  Fasadmålning – ger din fasad en ökad livslängd 

   

  Genom att måla fasaden förlängs livslängden avsevärt speciellt på dessa typer av fasader:

  • Träfasad
  • Putsfasad
  • Plåtfasad

  Vilken sorts färg vi använder eller hur många lager färg är helt beroende på vad för typ av fasad du har. Allt bedöms och sammanställs till dig vid offerering. Alla typer av fasader förbereds innan målning, där vi tar bort puts och färg för bästa resultat.Vi målar oftast med två lager färg för absolut bästa resultat. Första lagret målas för att försluta och täppa igen alla porer. Det andra lagret är det som får grannarna avundsjuka men även ger UV-resistans och vattenavvisning. Att måla fasaden kommer innebära ett långt liv för ditt fasad. 

  Fasadtvätt och fasadmålning med garanti 

  När du anlitar oss på Maid2Clean för hjälp med fasadtvätt eller fasadmålning kan du känna dig trygg i att du alltid får:

  • En trygg helhetslösning med fulla garantier
  • Förebyggande av framtida skador på din fasad
  • Längre livslängd
  • Ett rent och fräscht utseende

  HALMSTAD

  Boka hembesök

  BÅSTAD

  Boka hembesök

  VARBERG

  Boka hembesök

  ÄNGELHOLM

  Boka hembesök

  FALKENBERG

  Boka hembesök

  HELSINGBORG

  Boka hembesök

  LAHOLM

  Boka hembesök

  FÖRETAGARE

  Våra tjänster