N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

rekommenderat företag 2021
rekommenderat företag 2 år i rad
rekommenderat företag 2 år i rad
rekommenderat företag 2 år i rad

Maid2Clean hjälper dig att få ihop din vardag och hålla kliniskt rent

Vi har etablerat en stark position på våra marknader efter mer än 30 års erfarenhet i branschen. Under dessa år har vi levererat städtjänster som hjälper familjer att hitta kvalitetstid tillsammans samt tjänster till företag så att de kan bedriva sina verksamheter i en ren miljö. 

Vår ledning har sedan länge insett vikten av rutiner, metoder och uppförande hos våra kunder. Med lång erfarenhet har vi skaffat oss vida och överlägsna kunskaper. Hög kompetens, flexibilitet, rationella metoder samt effektiva utföranden och garantier för utförda arbeten är några av våra kärnvärderingar. Idag är vi verksamma över stora delar av Västkusten och har skapat oss ett gediget kund- och kontaktnät.

Vi jobbar långsiktigt och nära kunderna vilket ger upphov till bästa möjliga resultat. Vår långa erfarenhet har försett oss med unika kunskaper, nytänkande samt öppenhet för nya produkter och innovationer som frambringar mycket positiva resultat. Vårt nytänkande innebär framförallt att vi är miljömedvetna. Maid2Clean arbetar för en bättre miljö i alla avseenden där vi noga väljer ut våra rengöringsmedel och utrustningar.

Vår företagskultur och interna utbildningar har alltid präglats av högsta hygientänk och kvalitet. Våra unika metoder förhindrar spridning av virus, bakterier och sjukdomar i hemmet samt arbetsplatsen. På vår dagordning står ständig kvalitetsuppföljning för att säkra och ytterligare förbättra våra rutiner, metoder och medarbetare.

Isak Krupic

Isak Krupic

Ekonomi / Försäljning Privat

Telefonnummer: 076-311 13 98
E-post: isak@maid2clean.se

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång

Maid2Cleans viktigaste tillgång är våra medarbetare. Våra medarbetare ger allt för att våra kunder skall känna sig nöjda med vårt arbete. Vi har välutbildade vikarier som är utbildade på fält och är beredda på att rycka in i händelse av sjukdomar och semestrar. Gemensamt för alla är att vi arbetar med service genom vår höga kompetens inom våra respektive områden oavsett arbetsuppgift. Tillsammans med vår kunniga och kompetenta ledning ger det oss mycket nöjda kunder.

Maid2Clean växer ständigt och i vår akademi utbildar vi kontinuerligt våra medarbetare inom deras specifika servicetjänster samt erbjuder ökad kompetens inom andra områden för bredare kompetensspridning. Genom att besitta en gedigen material- och produktkännedom värnar vi över att på bästa sätt ta fram individuella städ, rengöringsprogram och entreprenad anpassningar för varje enskild kund och enskilt projekt vilket ger ett perfekt resultat.

Du kan känna dig trygg när du anlitar oss på Maid2Clean. Vår personal kommer fram i tid och i uniform med allt de behöver för att städa ditt hem och företag. Våra medarbetare får en grundlig bakgrundskontroll och är dessutom helt försäkrade, vi arbetar även alltid under sekretess både under och efter avslutat arbete. I vår organisation har vi medarbetare med hög kompetens, rätta löner, kollektivavtal, ansvarsförsäkringar, ID06 och rättvisa arbetsvillkor.

Maid2Cleans värdeord

 • Lång erfarenhet
 • Rutiner
 • Rationella Metoder 
 • Uppförandekod 
 • Kompetens 
 • Flexibilitet 
 • Effektivitet 
 • Leveranssäkerhet 
 • Hygientänk 
 • Kvalitetsuppföljning 
 • Innovationer 
 • Miljömedvetenhet 
 • Service

TQM – Total Quality Management

Är en kvalitetsstandard som betraktar kvaliteten i ett företag utifrån ett helhetsperspektiv. Maid2Cleans mål är att du som kund ska bli nöjd med samarbetet, samtidigt som vårt företag ska vara bärkraftig med medarbetare som känner inspiration och delaktighet i det vardagliga kvalitetsarbetet.

På Maid2Clean handlar vi etiskt. Alla – både kunder, anställda och ledningen behandlas med respekt. Hos oss får ingen diskrimineras på grund av kön, ålder, etniskt bakgrund, religion, sexuell läggning eller politisk åsikt.

Nöjd Kund Garanti

Det kan hända att vi gör fel men då vill vi ha en chans att få rätta till det så att du blir nöjd. Vi vill att du kontaktar oss inom 48 timmar efter städtillfället om du inte är nöjd av någon anledning. Bifoga gärna foton om möjligt. Vid godkänd reklamation så åtgärdas bristerna kostnadsfritt inom två arbetsdagar.

Ångerrätt

Som privatkund har du alltid 30 dagars ångerrätt från första städtillfället.

Flexibelt avtal för hemstädskunder

Alla våra hemstädningsabonnemang har timbank, åtta fria avbokningar per år och endast 2 månaders uppsägningstid.

Maid2Clean sponsrar: