Specialstädning

Golvvård som inte kostar skjortan

Trygg golvvård

 • Garanterad golvvårdskvalitet
 • Inga backjobb
 • Vackra och lättskötta golv
 • Städplan över hur städningen r till för att undvika slitage och alltför täta renoveringar
 • Lönsamhethögsta kvalitet samt miljövård
 • Trygghet och trivsel 

Golvvård hos oss omfattar följande:

 • Nollställning av golv 
 • Grundbehandling/försegling 
 • Behandling med toppolish/vax
 • Rengöring och städmetoder efter behandlingen
 • Reparation och underhåll
 • Säkerhet
 • Planering
 • Redskap- och maskinellutrustning 

Varför är rätt golvvård avgörande för hygien och inomhusluften? 

Det mesta av smutsen kommer från dåligt underhållna golv. Traditionell golvbehandling är mjuk och porös vilket inte bara drar till sig smuts utan även bakterier och virus. Varje gång vi går över ett golv skrapar vi ytan lätt med våra fötterDetta gör att de bakterier, virus, dammkvalster och pollen dras upp i luften, fastnar på våra kläder och möbler som sedan gör att de kan sprids vidare in i våra lungor. 

Bakterier, virus, pollen och dammkvalster kan ackumuleras i kanaler, mattor, isoleringar och avlopp. Tyvärr recirkulerar de flesta ventilationssystem endast rumsluften och tar bort stora partiklar som smuts, damm och ludd. Skadliga föroreningar och bakterier lämnas fria att återcirkulera i luften du andas in. Med tiden ökar de i koncentration och resulterar i allvarliga problem med luftföroreningar inomhus, t.ex. sjuka hus  syndromet. Då vi människor ibland tillbringa upp till 90 % av våra dagar inomhuskan dessa luftföroreningar leda till allvarliga hälsorisker. Med tanke på allt det ovan nämnda förstår vi på Maid 2 Clean hur viktigt det är med rätt golvvårdsmetod och rätt underhåll av behandlade golv. 

Garanterad golvvårdskvalitet 

Maid 2 Clean har i över 30 års tid utfört professionell golvvård i Halland, Skåne, Västra Götaland och Småland. Bra golvvård är ett hantverk. Rätt och kostnadseffektiv golvvård kräver utbildad personal, moderna maskiner, strikta rutiner och processer för att uppnå högsta kvalitet på ytbehandlingen.  

Inga backjobb 

Vi är stolta yrkesfolk, vi vet att rätt och kostnadseffektiv golvvård kräver nära samarbete med kundenVi har strikta rutiner och processer som säkerhetsställer högsta golvvårdskvalitet. 

Vackra och välskötta golv 

För att ständigt försäkra oss om kvaliteten på utfört arbete mäts golvets glans med hjälp av ett mätinstrument efter slutfört arbete. Vi tätar dina golv så att du slipper problem med fuktskador och allergiframkallande mögel. Våra golvvårdsmetoder underlättar städning av behandlat golv eftersom en flatmopp glider mycket lättare över den behandlade, hårda ytan samtidigt som smuts, bakterier, pollen och annat har svårare att fästa. 

Städplan för att undvika slitage och täta renoveringar 

Vi hjälper dig att utforma en städplan och levererar kemikalier när ni vill sköta den grundläggande städningen. En bra kontinuerlig städning gör att golven inte slits i onödan och att omfattande bearbetning (ex polish) behövs mer sällan. 

Städning av hög kvalitet, lönsamhet och miljövård 

Genom vårt unika städprogram som baseras på att i första hand renovera golvets polish, inte lägga på nytt, reduceras användningen av starka medel samtidigt som ni sparar pengar på underhåll av era lokaler. Vi är medvetna miljökämpar som vill bidra till en bättre miljö – precis som Ni! 

Trygghet och trivsel 

Välj hur blanka golv ni önskar. Vi har behandlingar för: 

 1. Väldigt slitna golv där grundbehandling är avgörande för porfyllning på porösa, nötta och slitna golv som t.ex. betong, sten, plast och linoleum.  
 2. För stegsäkra golv har vi halvmatt, slitstark polish, anpassad till det nordiska klimatet som är enkel att reparera 
 3. För dig som inte nöjer dig med vanlig polish har vi slittålig amerikanskt ”supermarket – polish” med den senaste polymertekniken som ger en spektakulär glans. Idealiskt för hårt trafikerade ytor som underhålls med högvarvspolering. Den håller även otroligt bra utan underhåll.

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster