Tvätt och behandling av marksten och altaner

Se till att rengöra och underhålla er tomt med vår tvätt och behandling av marksten och altaner!

Ge dig själv tid till annat, det är inte alltid kul att spendera ledig tid med att behöva rengöra och underhålla sitt hem. Överlåt detta till oss proffs som arbetat med det i åratal. Vi ser till att din altan och marksten blir fri från lava, alger och mossa samt långsiktigt motverka återväxten med hjälp av våra produkter. Vi vill att du som kund ska känna full trygghet där vi får äran att rengöra just din altan eller marksten. Vår målsättning är att du som kund ska bli nöjd med vår tjänst där vi kan skapa en långsiktig relation.

Det spelar ingen roll om det är garageuppfarten, altanen, övrig marksten  eller muren som behöver rengöras och behandlas. Det kommer bli rent och fräscht medan ni kan sysselsätta er med annat.

Genom våra år i branschen har vi hunnit arbeta med både privata kunder till bostadsrättsföreningar och företag inom segmentet. Oavsett vad du som kund behöver rengöra arbetar vi metodiskt och effektivt. Allt är ett dagliga uppdrag för oss och vi ska vara det självklara valet för er!

Varför tvätta och impregnera marksten och altan?

  • Fin och ren garageuppfart, övriga marksten och altan. 
  • Ekonomiskt
  • 5 års garanti mot återväxt efter våra behandling med våra produkter
  • Ökar fastighetsvärdet 

Hur tvättar vi er mark och sten?

Vi rengör inte på ytan, utan går ner på djupet för att se till att inte någon smuts, alger, lav eller mossa finns kvar på er mark eller sten. Vi använder endast högst professionella redskap som är marknadsledande för att ni ska få det bästa resultatet. Eftersom vi är en totalentreprenör av all utomhustvätt spelar det ingen roll för oss vilket underlag som råder. Maskinerna vi använder är utrustade med olika robotsystem som är kopplade till varma och kalla vattensystem beroende på vad som ska rengöras. Ni behöver absolut inte tänka på överbliven smuts, det spolar vi rent och skyddar omgivningen från att bli nedsmutsad. Vi har massvis med goda referenser från hela västkusten och vi längtar efter att få fylla på med fler.

När vi är klara hos er!

Ni behöver absolut inte vara oroliga över kvarbliven smuts eller ogräs. Vi lämnar fullständiga garantier över att allt är borta efter vår markstens- och altantvätt.. Fullständig renhet och färdiga jobb är vad vi lämnar er med. Vår produkter kommer att hålla det gröna borta i minst 5 år vilket medför att att vi inte behöver boka en ny tid på år framöver.

Är ni intresserade över att få en offert kring er fastighet? (ev. bild på Alen/Isak?)

Lämna en kostnadsfri och obunden förfrågan. Vi kommer ut och tittar på er fastighet och gör en bedömning, därefter inkommer vi med en offert ni kan ta ställning till. Vi arbetar i stora delar av västkusten med huvudfokus från Helsingborg upp till Varberg och in i landet mot Värnamo..

Direkt renhet

Förvänta dig en fulländad renhet och hög professionalism där arbetet går snabbt och effektivt. Vi sköljer bort det smutsiga och kemar det rena för ett resultat som håller genom åren.

Avslutat arbete

Allt som skall sköljas bort elimineras, inget smuts eller ogräs lämnas kvar utan packas i säckar och tas med av oss. Vi värnar om miljön, därför lämnar vi allt på återvinningsstation efter avslutat arbete.

Fullständiga garantier

Vi lämnar fullständiga garantier på kvaliteten av utfört arbete. Alla eventuella anmärkningar åtgärdas snarast möjligast. Vi har sak- och ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle ta skada.

Boka kostnadsfritt hembesök!