Fönsterputsning Falkenberg

Nöjd-kund-garanti

30 år i branschen

Ansvarsförsäkring

Kollektivavtal

Fönsterputsning Falkenberg

Ingenting är bättre än rena fönster – anlita oss för fönsterputsning Falkenberg

Maid2Clean erbjuder fönsterputsning i Falkenberg. Vi tar oss an alla sorters fönster som finns i ert hem eller på företaget. Vi putsar på alla höjder och självklart både in- och utvändigt. Dessutom garanterar vi att ytorna kring fönstren lämnas snyggt och prydligt. Här finns det anledning att teckna årsavtal och slippa bekymra sig för smutsiga fönster. Vill du kombinera fönsterputsningen i Falkenberg tillsammans med hemstädning eller någon annan tjänst? Hör av dig till oss så löser vi det.

Reco logotype

Så här bokar du fönsterputsning i Falkenberg

Hos Maid2Clean bokar du fönsterputsning snabbt och lätt via vårt formulär på hemsidan. Genom att klicka i det som stämmer överens med ditt hem, får du återkoppling från oss med en offert som speglar dina önskemål och behov, en kostnadsfri och obunden förfrågan. Du kan välja att boka fönsterputsning i Falkenberg för enstaka tillfällen eller teckna ett årsavtal där våra fönsterexperter putsar dina fönster så många gånger om året du har behov för, så att du kan spendera din tid på annat.

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

Vad andra säger om Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

Dags att få firmans fönster putsade?

Har ert företag många fönster eller kanske glasväggar till konferensrummen? Överlåt fönsterputsningen till våra fönsterexperter så kan ni fokusera på ert arbete istället för att bekymra er för smutsiga fönster. Vi anpassar fönsterputsningen efter era önskemål och behov! Hör av er till oss så hittar vi en gemensam plan. 

Så här går det till!

Våra fönsterexperter i Falkenberg har med sig de redskap som behövs, du som kund behöver därför inte bistå oss med någonting – det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka medan vi utför arbetet. 

ROT-avdrag när du beställer städhjälp

När du anlitar en städfirma för att ta hand om din städning, har du möjlighet att dra nytta av en RUT-avdrag. RUT-förmån är en skattemässig reduktion som du kan göra på hälften av arbetskostnaden, upp till sammanlagt 75 000 kronor per år. Reduktionen tillämpas direkt på fakturan. Läs mer om RUT på Skatteverket.

Putsning med kvalitet och garanti 

Våra fönsterputsare i Falkenberg arbetar för att du ska bli nöjd med våra tjänster. Vår personal arbetar även med vår best practice manual vilket gör att fönsterputsningen i Falkenberg är av god kvalitet oavsett vem som utför arbetet. Är du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi rengjort, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar.

HALMSTAD

Boka fönsterputs

BÅSTAD

Boka fönsterputs

VARBERG

Boka fönsterputs

ÄNGELHOLM

Boka fönsterputs

FALKENBERG

Boka fönsterputs

HELSINGBORG

Boka fönsterputs

LAHOLM

Boka fönsterputs

FÖRETAG

Boka fönsterputs