N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Fönsterputs Laholm

Ingenting är bättre än rena fönster – anlita oss för fönsterputsning i Laholm så att hemmet är till extra belåtenhet!

Våra fönsterexperteri Laholm tar sig an alla sorters fönster som finns i ert hem eller på företaget. Vi putsar på alla höjder och självklart både in- och utvändigt. Dessutom garanterar vi att ytorna kring fönstren lämnas snyggt och prydligt. Här finns det anledning att teckna årsavtal och slippa bekymra sig för smutsiga fönster. Vill du kombinera fönsterputs tillsammans med hemstädning eller någon annan tjänst i Laholm? – Hör av dig till oss så löser vi det.

Reco logotype

  Få prisförslag på fönsterputs!

  Så här bokar du fönsterputs i Laholm

  Hos oss i Laholm bokar du fönsterputs snabbt och lätt via vårt formulär på hemsidan. Genom att klicka i det som stämmer överens med ditt hem, får du återkoppling från oss med en offert som speglar dina önskemål och behov, en kostnadsfri och obunden förfrågan. Du kan välja att boka fönsterputs i Laholm för enstaka tillfällen eller teckna ett årsavtal där våra fönsterexperter putsar dina fönster så många gånger om året du har behov för, så att du kan spendera din tid på annat.

  ”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

  Kristian S

  Vad andra säger om Maid2Clean

  Alltid hos Maid 2 Clean

  Nöjd-kund-garanti

  Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag. Därför ingår alltid 10 dagars nöjd-kund-garanti på våra städtjänster.

  Vid godkämd reklamation åtgärdas eventuella fel och brister kostnadsfrit inom 48 timmar.

  N

  Ansvarsförsäkring och sekretess

  Vår ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner gäller för skador som företaget, anställda eller företagets produkter orsakar

  Regler för sekretess och tystnadsplikt finns för att skydda kundernas integritet. Det är en viktig förutsättning för förtroendet mellan våra kunder och AB Maid2Clean.

  Socialt ansvarstagande städföretag

  AB Maid2Clean har kollektivavtal med Almega, hängavtal med Byggnads och med Hotell & Restaurang. Det innebär schyssta och ärliga arbetsvillkor.

  Vår proffsiga ledning och vår engagerade personal skapar ett bra team som gör våra kunder nöjda.

  }

  30 år i branschen

  I en extremt konkurrensutsatt bransch där man inte blir långvarig om man inte håller den kvalitet som kunderna förväntar sig - växer vi kraftigt och får ständigt fler kunder.

  Vi utbildar löpande vår personal och har under lång tid utvecklat och förädlat våra städrutiner för att ligga i framkant.

  Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

  Moa H

  Fönsterputs i Laholm för företaget

  Har ert företag många fönster eller kanske glasväggar till konferensrummen? Överlåt fönsterputsningen i Laholm till våra fönsterexperter så kan ni fokusera på ert arbete istället för att bekymra er för smutsiga fönster. Vi anpassar fönsterputsningen i Laholm efter era önskemål och behov! – Hör av er till oss så hittar vi en gemensam plan. 

  Så här går det till!

  Våra fönsterexperter i Laholm har med sig de redskap som behövs, du som kund behöver därför inte bistå oss med någonting – det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka medan vi utför arbetet. 

  Fönsterputs i Laholm med kvalitet och garanti 

  Våra fönsterputsare arbetar för att du ska bli nöjd med våra tjänster. Vår personal arbetar även med vår best practice manual vilket gör att fönsterputsningen i Laholm är av god kvalitet oavsett vem som utför arbetet. Är du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi rengjort, låt oss veta det så åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar.

  HALMSTAD

  Boka fönsterputs

  BÅSTAD

  Boka fönsterputs

  VARBERG

  Boka fönsterputs

  ÄNGELHOLM

  Boka fönsterputs

  FALKENBERG

  Boka fönsterputs

  HELSINGBORG

  Boka fönsterputs

  LAHOLM

  Boka fönsterputs

  FÖRETAG

  Boka fönsterputs