Flyttstädning i Varberg 

Flyttstädning efter dina önskemål 

Att en flyttstädning ställer höga krav  alla parter i en flytt är en sak som är säker. Utöver själva flytten ska du som flyttar även rodda i ett omfattande städarbete. Detta är en av anledningarna till att allt fler väljer att anlita en städfirma som hjälper dem med flyttstädningen i Varberg.  

Flyttstädsplanering av ska inte vara ansträngande för dig – överlåt därför jobbet åt oss. Tack vare vår expertis anpassar vi din flyttstädning utefter dina önskemål och hjälper dig med allt som rör din flyttstädning.  

Stressfri flytt med en planerad flyttstädning i Varberg 

Flyttstädningen utförs professionellt och effektivt med hjälp av god planering, hårt arbete och checklistor. Vi ser till att ta över ansvaret genom att städa ert hem fräscht och trevligt inför hemmets nya ägare. Allt för att du ska kunna lägga fokus på att göra dig hemmastadd i ditt nya hem. 

Som kund hos oss kan du förvänta dig att vi alltid gör det yttersta för att du ska känna att just din upplevelse blir så smidig och trevlig som möjligt. Med oss får du alltid en personlig service redan från första inblicken på hemsidan till utfört arbete i ditt hem. 

När vi får äran att bjudas in till ditt hem tar vi det på största allvar, det är därför vi ställer höga krav på god hygien och renlighet hos våra anställda. Ett exempel på detta är att alla våra anställda alltid besöker dig i nytvättade kläder, för din och våra anställdas trevnad. 

Nöjda kunder i Varberg 

Nöjda kunder är viktigt för oss på Maid2Clean, därför arbetar all vår personal med vår best practice manual. Det innebär att flyttstädningen är av god kvalitet – oavsett vem som utför arbetet.  

Vi utför alltid en slutbesiktning efter genomförd flyttstädning för att säkerställa att den lämnande och den övertagande parten är nöjda med resultatet.  

Skulle du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.  

Lite information om Varberg 

Varberg är en tätort i mellersta Hallands län med 34 529 invånare.  

En av Varbergs sevärdheter är den fina Varbergs fästning som anlades i slutet av 1200-talet. Fästningen uppfördes ursprungligen som en borg och utökades i slutet av 1500-talet och till en stark fästning, en av de modernaste i norra Europa. Visste du att fästningen även användes som fängelse från medeltiden fram till 1931?   

Vid 1400-talets början fick staden sitt namn Varberg, namnet uppkom efter berget där Varbergs fästning ligger. Under 1700-talet skedde satsningar på tegelbruk samt olika former av klädtillverkning. En betydande orsak till att Varberg industrialiserades relativt sent var på grund av att staden drabbades av en mycket omfattande stadsbrand år 1767. 

Idag är Varberg en av Sveriges mest besökta sommarstäderUnder 1810-talet ansågs Svartekällan vid Apelviken i södra Varberg som hälsosam och man lät bygga ett brunnshus. Detta var startskottet till det som nu årligen lockar tusentals besökare till stadens kurortsverksamhetIdag är Varberg känt som en av de viktigaste spa– och kurorterna i Sverige med flera spahotell.  

Nordens största kraftverk, Ringhals kärnkraftverk, är beläget 20 kilometer norr om Varberg och är en stor arbetsgivare i kommunen. Varberg är även känt som en av Sveriges största skoimportör och -grossistFöretag som Nilson Group och Vagabond har båda huvudkontor i staden, tillverkningen sker dessvärre inte här. 

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster