Flyttstädning i Laholm 

Flyttstädning på dina villkor 

Att behöva flytta kan vara väldigt påfrestande, då du utöver själva flytten även behöver rodda i en omfattande städning. För att slippa detta stressmoment i en flytt väljer allt fler att anlita en städfirma som hjälper dem med flyttstädningen i Laholm 

Flyttstädsplanering av ska inte vara ansträngande för dig – överlåt därför jobbet åt oss. Tack vare vår expertis anpassar vi din flyttstädning utefter dina önskemål och hjälper dig med allt som rör din flyttstädning.  

Stressfri flytt med en planerad flyttstädning i Laholm 

När vi får äran att hjälpa dig med din flyttstädning kan du känna dig trygg i att den utförs professionellt och effektivt med hjälp av god planering, hårt arbete och checklistor. Din köpare kommer mötas av ett skinande rent hem samtidigt som du kan lägga all din energi på ditt nya boende.  

Du kan alltid förvänta dig att vi gör det yttersta för att du ska känna att just din upplevelse blir så smidig och trevlig som möjligt. Med Maid2Clean får du alltid en personlig service redan från första inblicken på hemsidan till utfört arbete i ditt hem. 

Ditt förtroende för oss är något vi värdesätter högt, det är därför vi ställer höga krav på god hygien och renlighet hos våra anställda. Ett exempel på detta är att alla våra anställda alltid besöker dig i nytvättade kläder, för din och våra anställdas trevnad. 

Nöjda kunder i Laholm 

Nöjda kunder är viktigt för oss på Maid2Clean, därför arbetar all vår personal med vår best practice manual. Det innebär att flyttstädningen är av god kvalitet – oavsett vem som utför arbetet.  

Vi utför alltid en slutbesiktning efter genomförd flyttstädning för att säkerställa att den lämnande och den övertagande parten är nöjda med resultatet.  

Skulle du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.  

Lite information om Laholm  

Laholm är en tätort i södra Halland med en befolkning på 6 527 invånare.  

Tack vare arkeologiska fynd som hittats strax utanför den nutida stadsgränsen vet man att Laholm som plats har varit bebyggd ca 4 000 år. Fynden är ett flertal högar från äldre bronsåldern vid vad som förmodligen var ett vattenställe vid LaganSom stad grundades dock inte Laholm förens i början av 1300-talet 

Som stad var Laholm främst känd som en av landets viktigaste krukmakarstäder, med Laholmskeramik. Detta tack vare den god tillgång på fin krukmakarlera längs Lagans stränder som öppnade upp till flera stora marknadsplatser runt om staden 

Ett av de större företagen i staden är DIAB AB, de tillverkar divinycellplast. 

Ett vanligt smeknamn för Laholm är ”Laputa”. Smeknamnet har bland annat inspirerat ett lokalt popband som kallar sig för Laputa Live. Men Även III-laget i bordtennis har inspirerats av smeknamnet då de kallar sig för Laputa PPP (numera Laholms BTK Serve B).  

Lokala kändisar från Laholm är bland annat den tidigare domaren i tv-programmet På spåret Björn Hellberg. Andra kända personer från orten är Tommy Svensson, Johannes Brost och filmskaparen Nore Norold för att nämna några.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster