Flyttstädning i Falkenberg 

Flyttstädning efter dina önskemål 

Alla som någonsin flyttat vet att en flyttstädning förknippas med stress. Då du utöver själva flytten även behöver rodda i ett omfattande städarbete. För att slippa detta stressmoment i en flytt har allt fler valt att anlita en städfirma som hjälper dem med flyttstädningen i Falkenberg 

Flyttstädsplanering av ska inte vara ansträngande för dig – överlåt därför jobbet åt oss. Tack vare vår expertis anpassar vi din flyttstädning utefter dina önskemål och hjälper dig med allt som rör din flyttstädning.  

Stressfri flytt med en planerad flyttstädning i Falkenberg 

När vi får äran att hjälpa dig med din flyttstädning kan du känna dig trygg i att den utförs professionellt och effektivt med hjälp av god planering, hårt arbete och checklistor. Din köpare kommer mötas av ett skinande rent hem samtidigt som du kan lägga all din energi på ditt nya boende.  

Som kund hos oss kan du förvänta dig att vi alltid gör det yttersta för att du ska känna att just din upplevelse blir så smidig och trevlig som möjligt. Med oss får du alltid en personlig service redan från första inblicken på hemsidan till utfört arbete i ditt hem. 

Vi tar våra kunders förtroende på största allvar, det är därför vi ställer höga krav på god hygien och renlighet hos våra anställda. Ett exempel på detta är att alla våra anställda alltid besöker dig i nytvättade kläder, för din och våra anställdas trevnad. 

Nöjda kunder i Falkenberg 

Nöjda kunder är viktigt för oss på Maid2Clean, därför arbetar all vår personal med vår best practice manual. Det innebär att flyttstädningen är av god kvalitet – oavsett vem som utför arbetet.  

Vi utför alltid en slutbesiktning efter genomförd flyttstädning för att säkerställa att den lämnande och den övertagande parten är nöjda med resultatet.  

Skulle du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.  

Lite information om Falkenberg  

Falkenberg är en tätort i Halland med 27 813 invånare. Staden som tidigare hette Ätraby grundades i slutet av 1200-talet på den tiden då Skåne och Halland tillhörde Danmark.  

Likt grannorten Varberg fanns även här en borg fram till 1434 som hette Falkenberg eller Falkenbergshus. Den dåvarande militära befälhavaren på borgen var Åke Axelsson försökte stå emot Engelbrekts trupper som ville belägra borgen bestämde sig Axelsson för att sätta eld på borgen och lyckades segla bort med allt rörligt gods och besättningen. Borgen byggdes aldrig upp igen, vilket innebar att slottslänet försvann.  

Falkenberg är en riktig sommarstad, varje år är det tusentals besökare som solar och badar på vackra Skrea strand. På kvällarna kan man roa sig med att se buskisen på Vallarnas friluftsteater. 

Traditionellt har mycket verksamhet inriktats på livsmedelsindustrin då företag som Carlsberg Sverige, Arla och SIA glass har sina fabriker här och är stora arbetsgivare i orten.    

Man skulle kunna säga att Falkenberg är sportens hemstad. Här finns bland annat fotbollslaget Falkenberg FF som spelat SuperettanBordtennislaget Falkenbergs BTK som vunnit flera svenska mästerskapstitlar, Falkenbergs VBK som en av Sveriges främsta volleybollklubbar på herrsidan, som även de tagit hem en rad svenska mästerskapsguld.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

Kontakta oss

Kontakta oss

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster