Flyttstädning i Båstad 

Flyttstädning i världsklass 

Att flytta kan kännas övermäktigt då jobb, packning, köpa kartonger, flyttstädning och mycket annat ska hinnas med – helst samtidigtVi vet att eflyttstädning innebär höga krav då det alltid är krävande av alla parter i en flytt och omfattar ett enormt städarbete. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Maid2Clean för hjälp med flyttstädning i Båstad då vi levererar städning i världsklass.  

Stressfri flytt med en planerad flyttstädning i Båstad 

Flyttstädningen utförs professionellt och effektivt med hjälp av god planering, hårt arbete och checklistor. Vi ser till att ta över ansvaret genom att städa ert hem fräscht och trevligt inför hemmets nya ägare, så att du kan lägga fokus på att göra dig hemmastadd i ditt nya hem. 

Som kund hos oss kan du förvänta dig en personlig service redan från första inblicken på hemsidan till utfört arbete i ditt hem. Vgör alltid det yttersta för att du ska känna att just din upplevelse blir så smidig och trevlig som möjligt.  

Ditt förtroende för oss är något vi värdesätter, det är därför vi ställer höga krav på god hygien och renlighet hos våra anställda. Ett exempel på detta är att alla våra anställda alltid besöker dig i nytvättade kläder, för din och våra anställdas trevnad. 

Nöjda kunder i Båstad 

Nöjda kunder är viktigt för oss på Maid2Clean, därför arbetar all vår personal med vår best practice manual. Det innebär att flyttstädningen är av god kvalitet – oavsett vem som utför arbetet.  

Vi utför alltid en slutbesiktning efter genomförd flyttstädning för att säkerställa att den lämnande och den övertagande parten är nöjda med resultatet. För oss på Maid2Clean är miljön viktigt, därför arbetar vi uteslutande med miljögodkända kemikalier och preparat.  

Skulle du som kund av någon anledning inte nöjd med ett område som vi städat, åtgärdar vi det utan extra kostnad inom 24 timmar. På så sätt slipper du som säljare oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.   

Lite information om Båstad:  

Båstad är den lilla sommarstaden i Skåne med ca 5 146 invånare.  

1870 drabbades Båstad av en mycket omfattande brand som raserade stora delar av staden. Det var endast husen vid Agardsgatan som kunde räddas. Idag är gatan en sevärdhet med sina låga pittoreska trähus. Här kan man bland annat hittatextilkonstnären Märta Måås-Fjetterströms verkstad, Märta är känd för sina vävnader och mattor. 

Man kan inte nämna Båstad utan att nämna Tennisenhär finns Nordens största utomhusanläggning för tennis. Sedan 1948 har den årliga ”tennisveckan” arrangeras i staden. Turneringen är en del av ATP-touren för herrar och arrangeras vecka 28 varje år. Under tennisveckan har välkända namn inom tennisvärlden som Björn Borg, Rafael Nadal och Robin Söderling deltagit i tävlingen.  

För den som gillar att bada i ur och skur är Båstads kallbadhus väl värt ett besök.  Staden sattes på kartan i slutet av 1800-talet då man lät anlägga ett kallbadhus. Tyvärr har det ursprungliga badhuset förstörts av vädrets makter, men sedan 2009 kan du besöka nya Kallbadhuset som står på samma plats.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning
Summary
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Dölj Visa

HALMSTAD

Boka flyttstädning

BÅSTAD

Boka flyttstädning

VARBERG

Boka flyttstädning

ÄNGELHOLM

Boka flyttstädning

FALKENBERG

Boka flyttstädning

HELSINGBORG

Boka flyttstädning

LAHOLM

Boka flyttstädning

FÖRETAG

Företagstjänster