Fasadtvätt Falkenberg

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Fasadtvätt Falkenberg

Har du kommit till ett skede där du insett att fasaden inte har kvar sin fina färg eller att fasaden börjat ta stryk? Du behöver inte vara orolig, vi utför fasadtvätt Falkenberg på flera olika typer av fasader, bl. a. de vanligaste plåtfasad, putsfasad, träfasad och tegelfasad.

Fasadtvätt och fasadmålning för långvarig fasad

Rengör din fasad och håll den ren år efter år. Med tiden slits fasader ner och samlar på sig orenheter samt grön beläggning vilket i sin tur leder till att fasaden bryts ner. Vi har ytterst professionella metoder och redskap för att göra det absolut bästa arbetet kring ytskikt restaureringar. Vi kan även hjälpa er med att laga sprickor innan målning sker för att få det absolut bästa resultatet. Vi har många års erfarenhet och ett gediget referenskonto. Vi hoppas att du vill anlita oss som entreprenör för din investering på ditt hem.

Boka ett kostnadsfritt besök med oss! Låt oss göra en bedömning så återkopplar vi med en offert inom 24 timmar för din nästa investering på hemmet.

Fasadtvätt – hur går det till?

Vi bedömer fasadens skick och avlägsnar sedan orenligheter från det mest utsatta områdena med en förbehandling. Förbehandlingen kommer eliminera den täta påväxten och skapa en ren körsträcka för våra maskiner när vi tvättar rent fasaden. Vi garanterar 100% rent resultat med våra maskiner och metoder, vi lämnar fasaden i rent och perfekt skick. Vi rekommenderar starkt att även måla fasaden efter rengöring då det förlänger livslängden avsevärt.

Längre livslängd på den nya fasadfärgen

När du anlitar oss på Maid2Clean för hjälp med fasadtvätt kan du känna dig trygg i att du alltid får:

  • En trygg helhetslösning med fulla garantier
  • Förebyggande av framtida skador på din fasad
  • Längre livslängd
  • Ett rent och fräscht utseende

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Guldstjärna! Gillar att man såg direkt på hemsidan vad det skulle kosta. Efter jag skickat offertförfrågan tog det bara nån timma innan de ringde. Sen ringde de även samma morgon de skulle komma och stämde av. Städarna var superduktiga och inga problem att få lägenheten godkänd i städbesiktningen.”

Moa H

”Proffsigt, smidigt och bra slutresultat. Dessutom billigast av de jag jämförde!”

Kristian S

HALMSTAD

Boka hemstädning

BÅSTAD

Boka hemstädning

VARBERG

Boka hemstädning

ÄNGELHOLM

Boka hemstädning

FALKENBERG

Boka hemstädning

HELSINGBORG

Boka hemstädning

LAHOLM

Boka hemstädning

FÖRETAG

Företagstjänster