Företagsstädning Halmstad

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Företagsstädning Halmstad 

Behöver ditt företag en pålitlig och effektiv städtjänst? Då har du kommit till rätt plats! På maid2clean.se erbjuder vi företagsstädning i Halmstad som får ditt arbetsutrymme att skinna av renhet och professionalism. Låt oss ta hand om städningen, så kan du fokusera på det som verkligen betyder för din verksamhet.

Vi förstår att ett välskött och prydligt arbetsutrymme är avgörande för att skapa en positiv arbetsmiljö och ge ett bra första intryck till både kunder och anställda. Vårt team av erfarna och dedikerade städproffs är specialiserade på att leverera skräddarsydda städlösningar som passar just ditt företags behov.

Oavsett projektets storlek kan ni kan lita på att vi utför våra tjänster med högsta pression.

Optimal företagsstädning förbättrar anställdas produktivitet

Genom att anlita maid2clean.se för din företagsstädning kan du vara säker på att du får en pålitlig och noggrann service varje gång. Vi arbetar med professionella städredskap och miljövänliga rengöringsprodukter för att ge bästa möjliga resultat samtidigt som vi värnar om vår planet.

Vi har gedigen kunskap och expertis inom företagsstädning och kan hantera allt från kontor och butiker till restauranger och sjukhus. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål, och vi är flexibla när det gäller tidpunkter och frekvens för företagsstädningen i Halmstad.

Långvarig partner

Maid 2 Clean vill hjälpa företag att göra ett långvarigt, positivt intryck på kunder eller intressenter. Vi är uppmärksamma på varje liten detalj. Vårt engagemang, flexibilitet och professionalism är några av de många anledningarna till vårt goda rykte i branschen. Våra tjänster sträcker sig långt utöver det vanliga “mopp – och – svepa runt” rutinarbetet som utförs av de andra städföretag. Vi har både nöjet och fördelen att ha personal med stor erfarenhet som backas upp av modern rengöringsutrustning. Tillsammans ger det oklanderliga resultat.

Städning på medicinska kontor

På sjukhus och vårdcentraler vistas det dagligen hundratals patienter som söker behandling för sjukdomar som orsakats av bakterier eller virus. Enligt statistik har antalet komplikationer av multiresistenta bakterier efter behandling på olika vårdinrättningar ökat. Inom vården beror ökningen främst på bristande följsamhet till basala hygienrutiner med förorenade händer och kläder samt dåligt rengjord sanitär utrustning/instrument och överbeläggningar. Av den anledningen rekommenderas det starkt att arbeta i en sanitär miljö för de anställdas och patienternas hälsa.

Lyckligtvis kan dessa obehagliga scenarier förhindras genom noggranna städrutiner. Därav är våra rengöringstjänster för medicinska kontor utformade för att desinficera utrymmet.

Lämna över städningen, fokusera på det ni gör bäst

Ta det första steget mot ett renare och mer professionellt arbetsutrymme genom att kontakta oss idag. Ring oss för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att lyssna på dina behov och ge dig en skräddarsydd offert som passar din budget.

Sluta oroa dig för städningen och överlåt ansvaret till oss på maid2clean.se. Vi kommer att se till att ditt företag alltid är i toppskick, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet framåt. Tveka inte att ta kontakt med oss idag och upptäck skillnaden med vår professionell företagsstädning i Halmstad!

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Vad vi erbjuder

Professionell företagsstädning innebär så mycket mer än bara moppning och sopning, vilket är vad de flesta städföretag i Halmstad erbjuder. Vi erbjuder våra kunder mycket mer än så. Vi erbjuder professionalism och optimala resultat, varje gång. Vår personal har erfarenhet och kompetens inom de förfaranden som fungerar bäst för ert affärsområde. Med andra ord ger vi er optimal prestanda när det gäller både kommersiell företagsstädning i Halmstad och medicinsk företagsstädning.

Arbetsinstruktionen med detaljer som vi har kommit överens om med er som kund har vi alltid i våra städrum. Med hjälp av checklistor samt nedskrivna rutiner och städmetoder levererar vi alltid det resultat ni förväntar er. Städrutinerna följs till punkt och prickar även om en vikarie tas in. Det är rutiner vi utvecklat då vi vet att alla kunder har olika behov, behov som vi tar på största möjliga allvar.

Kvalificerad personal

Vi vet att den personal vi anställer spelar en avgörande roll för våra högt uppsatta mål, därför är vi förnuftiga med varje rekrytering vi gör. Nyckeln till att bli framgångsrik i denna bransch är att anställa rätt personer. På den vägen gör vi utan undantag en grundlig bakgrundskontroll innan vi anställer någon. Efter att ha fastställt att våra anställda passar för jobbet, ger vi dem grundliga utbildningar som kontinuerligt uppdateras.

I samma avseende investerar vi i toppmodern rengöringsutrustning som garanterar fläckfria resultat varje gång. För samma ändamål har vi medarbetarmöten varje månad där vi granskar genomförandet av varje projekt. Detta gör vi för att vi vill ha de nöjdaste kunderna. Vi är alltid öppna för att göra justeringar när vi blir ombedda för att fastställa att resultat passar kundens förväntningar. Dessutom skickar vi våra kunder en enkelsidesundersökning som frågar om våra resultat – vår strävan är alltid att bli bättre på det vi gör.

Miljövänlig företagsstädning

Miljövänlig rengöring är lika med användningen av tjänster och produkter som har en minskad skadlig inverkan på miljön och människors hälsa. Maid 2 Cleans rengöringsprogram bygger helt och hållet på en serie av högkvalitativ miljövänliga produkter. Detta gör vi för att vi bryr oss om dina anställdas hälsa. Produkterna vi väljer är miljövänliga och ger optimala resultat utan de starka kemiska dofter som lämnas av konventionella rengöringsprodukter. Med miljövänlig rengöring minskar även riskerna för dem som har astma och allergier. Starkt doftande rengöringsprodukter utgör enorma risker som inte bör underskattas då det kan inbära skada ör din hälsa.

Återkommande kunder får ett välkomstpaket med teamledarens telefonnummer och ett anteckningsblock samt MSDS (säkerhetsdatablad). Dessa omfattar viktig information om de produkter vi använder och de potentiella faror som är förknippade med dem. Eftersom vi använder miljövänliga produkter av hög kvalitet minskar dock farorna betydligt.

Vi är fast beslutna att hålla ert utrymma så miljövänligt och rent som möjligt. Vi tror att miljövänlig företagsstädning är så mycket mer än att använda miljövänliga produkter; det handlar om att utveckla ett tänkesätt som lägger värde på individens hälsa och bevarandet av miljön.

Vi levererar standardiserade och anpassade städtjänster

Eftersom vi förstår att varje företagsbehov skiljer sig åt erbjuder vi dig möjligheten att välja mellan våra standardtjänster och skräddarsydda tjänster. Därför kan ni, beroende på era behov, meddela oss hur ni vill att vi ska rengöra era lokaler. Vi kan hjälpa er att tillhandahålla en mängd olika företagstjänster, som inkluderar golvvaxning och polishbehandling, fönsterputsning, tvättning av fasad, högtryckstvätt, mattrengöring och mycket annat. Tänk dock på att unika specifikationer är kopplade till extra kostnader. Ingenting är viktigare för oss än din ultimata tillfredsställelse; därför är vi helt flexibla och villiga att ändra vår rutin efter våras kunders önskemål.

 

Kompletterande tjänster

För att beskriva det faktum att vi värnar om samarbetet med våra kunder erbjuder vi ytterligare service såsom inköp av handtvål, pappershanddukar och toalettpapper. Dessa kommer att hitta sin användning på varje företag.

 

Vi har uppnått en topposition inom företagsstädning

Vårt engagemang och professionalism har lönat sig då vi uppnått en topposition inom städbranschen. Observera att inte alla städföretag arbetar som oss, vår arbetsfilosofi skiljer oss från resten. Vi värnar om er hälsa och välbefinnande, därför använder vi produkter som uppfyller alla standarder. Samtidigt koncentrerar vi oss på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och tillgodoser alla deras behov.

Vi är stolta över att ha tjänat många stora företag och små företag som har varit nöjda med vårt arbete under lång tid. Vi på Maid 2 Clean AB skulle verkligen uppskatta att vara en del av just er framgång, genom att tillhandahålla våra bästa städtjänster.

Sekretess

Etik är att hålla vad man lovat och att inte missbruka förtroende. Vår personal arbetar alltid under sekretess. Detta innebär att vi inte talar om eller för vidare upplysningar om kunder. Detta gäller saker som kunder berättar för oss eller sådant som vi av misstag fått reda på under arbetet. Sekretessen gäller även efter avslutat uppdrag hos kunden.

 

Flexibel rengöring av lokaler

Vi förstår också att ditt företags arbetsschema inte på något sätt bör påverkas av vår städverksamhet. Därför behöver du inte oroa dig för att vårt arbete kommer att störa dina projekt. Flexibilitet är en funktion som representerar de tjänster vi tillhandahåller eftersom vi förstår att varje företag arbetar enligt ett tydligt schema och har olika behov. Vi erbjuder därför dygnet runt tjänster baserat på dina krav och individuella specifikationer.

HALMSTAD

Boka kontorsstädning

BÅSTAD

Boka kontorsstädning

VARBERG

Boka kontorsstädning

ÄNGELHOLM

Boka kontorsstädning

FALKENBERG

Boka kontorsstädning

HELSINGBORG

Boka kontorsstädning

LAHOLM

Boka kontorsstädning

PRIVAT

Våra privattjänster