Kontakta oss för snabb info.

Kontakta oss för info
maid2clean_green_ecology_icon

Gilla Oss på FacebookFler Tjänster

 

När du behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning och storstädning kommer vi gärna.

Vi hjälper privatpersoner och företagskunder med hemstädning, flyttstädning, storstädning, golvvård, fönsterputs, kontorsstädning, trappstädning, industristädning och byggstädning. Våra anställda har stor material- och produktkännedom och anpassar städningen för varje enskild kund.

Garanti, kvalitetssäkring & uppföljning

Vi är en pålitlig partner som lämnar garanti på de tjänster vi utför. Dessutom kvalitetssäkrar och utvärderar vi kontinuerligt våra jobb och får i regel prickfria protokoll från besiktningsmannen. I vår organisation är det aldrig längre än ett telefonsamtal till ansvarig arbetsledare om problem trots allt skulle uppstå. Kontakta oss gärna för offert och/ eller konsultation.

Vi utför allt från hemstädning till byggstädning.

Våra kunder finns i Halmstad, Varberg, Falkenberg, Laholm, Båstad, Ängelholm, Helsingborg och Gnosjöområdet.

Miljöarbete

Vi arbetar uteslutande med miljögodkända kemikalier och preparat. Våra leverantörer är ledande på marknaden och mycket miljömedvetna. Vill du veta mer om våra certifieringar och leverantörer är du välkommen att kontakta oss.Boka eller skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

 

Få offert på kontorsstädning

Boka ett kostnadsfritt offert besök så går vi igenom dina behov av städservice och supporttjänster.1 ggr/vecka2 ggr/vecka3 ggr/vecka4 ggr/vecka5 ggr/veckaBoka enstaka uppdragBoka fritt offertbesök

Bli kontaktad av säljare

Få en preliminär offert direkt. Du kan också boka tid för en kostnadsfri städbehovsanalys på plats hos er.


Få offert på hemstädning

Boka ett kostnadsfritt hembesök så går vi igenom ditt behov av hemstädning och ev tillvalstjänster.1 ggr/veckaVarannan veckaVar 4:e veckaBoka enstaka uppdragBoka fritt hembesökProva hemstädning för 99kr/tim