Kontakta oss för snabb info.

Kontakta oss för info
maid2clean_green_ecology_icon

Gilla Oss på FacebookCorona virus SARS-CoV-2


Hej kära kunder!

Maid2Clean har sedan 25 år tillbaka arbetat med bakterie- och virusbekämpande åtgärder.

Corona virus SARS-CoV-2 inte är ett undantag för oss, även Corona virus SARS-CoV-2 bekämpas enligt rutin med rätta desinficerande kemikalier. Vanlig ytdesinfektion IPA 45%, har knappt någon inverkan på virus och bakterier. Vi på Maid2Clean arbetar med medel som motarbetar dessa problem till 99.9%. Vi har alltid varit förberedda för att bekämpa bakterier vilket innebär att våra lager är väl fyllda.

Visste ni att handdesinfektion kan bidra till smittspridning?

Fråga oss gärna varför ytdesinfektion inte fungerar och varför handdesinfektion kan bidra till smittspridning!

Vi hjälper till på nuvarande basis att skydda er personal och era kunder genom förebyggande åtgärder. Detta fortsätter vi göra med våra breda kunskap inom bakteriebekämpning. All vår personal är certifierade för att använda våra kemikalier, följer rutiner enligt vår policy med väl dokumenterade checklistor.

Vi har referensarbeten från bland annat världens största fiskeindustri i Norge, där blev vi handplockade för att bekämpa och förebygga bakterier med exceptionella resultat.

Oavsett om ni vill utöka det förebyggande arbetet mot Corona virus SARS-CoV-2 eller om smittan skulle uppstå på Er arbetsplats så kan vi hjälpa er.

Tveka inte på att kontakta oss.

Nyheter om nya coronaviruset på flera språk