Byggstädning Laholm

N

Nöjd-kund-garanti

N

30 år i branschen

N

Ansvarsförsäkring

N

Kollektivavtal

Byggstädning Laholm – vad ingår? 

Att göra en byggstädning är nödvändigt för att en besiktningsman ska kunna göra en bra analys av nybygget. Ofta handlar det om att få bort gips, spån och annat som blivit kvar efter ett bygge, kanske till och med fönsterputsning? Vi ser fram emot en möjlighet att serva er och det är faktum att vår byggstädning i Laholm är värd varje krona vi ber om.

Grovstädning 

Under grovstädningen tas större föremål och smuts bort. Efter ett bygge blir det ibland mycket saker över som måste tas bort innan finare städning kan påbörjas. Det kan bland annat vara papp, kartong, tejp eller masonitskivor. Här görs även grövre dammsugning och avtorkning av väggarna. Maid 2 Clean erbjuder även bortforsling av bråtet, förutsatt att det finns en överenskommelse sedan innan.

Slutstädning 

Vid slutstädningen av bygget rengör Maid 2 Clean alla ytor. Alla firmor som erbjuder byggstädning Laholm erbjuder nödvändigtvis inte finstädning, de kanske istället slutar vid den grövre städningen. Vi på Maid 2 Clean gör allt!

Vid rengöringen av alla ytor ingår bland annat golvtorkning och dammsugning, även rengöring med medel om det finns fläckar som kräver det. Fönsterputsning ingår självklart. Ofta är fönsterputsning inget problem, men lagerlokaler och liknande kan ha fönster som sitter högt uppe på väggarna. Vi har utrustning som möjliggör fönsterputsning från golvet upp till 18 meters höjd.

Finstädning

Det är nu de sista detaljerna görs! Många firmor kanske förväntar sig att ni har en egen dammsugare, eller egna rengöringsmedel? På Maid 2 Clean ingår allt rengöringsmaterial, och städutrustning i priset – utan dolda avgifter.

Dock förutsätter vi på Maid 2 Clean att lokalen är tömd från hinder som kan vara i vägen. Med detta menas saker som inte ska byggstädas, exempelvis byggmaskiner och verktyg. Även byggmaterial skall vara bortforslat vid tiden för städningen om Maid 2 Clean anlitas. Vi har krav på att vatten ska finnas tillgängligt. När man vanligtvis anlitar städfirmor brukar detta inte vara något problem, men när det kommer till just byggstädning sker det oftast i städobjekt där rinnande vatten inte hunnit kopplas in än.

Vi på Maid 2 Clean AB är specialiserade på byggstädning i Laholm. Vi har även specialservice såsom behandling av olika golvtyper, mattvätt, sanering med mera. Vi vill att byggnadsarbetare ska kunna fokusera på sin verksamhet istället för att ta itu med byggstädning. Vi frigör tid för dig för att du ska kunna fokusera på dina anställda, dina kunder och hyresgäster genom att leverera en prickfri byggstädning.

Vi tillgodoser alla era behov inom byggstädning

När det nya byggprojekt är färdigbyggt eller färdigrenoverat ska det ska vara klart för inflyttning så snart som möjligt. Kanske kommer det då att finnas en röra för någon att städa upp, det fixar vårt team på Maid 2 Clean.

Vi på Maid 2 Clean använder alltid våra företagskläder, bär ID 06 och använder endast bilar med företagets logo på för att alla lätt ska kunna känna igen oss. Vi håller arbetstider, är yrkeskunniga, lyhörda. Vi är inte rädda för att ta egna initiativ då vi besitter enormt mycket erfarenhet och kunskap från en mängd olika byggprojekt, stora som små. Vi har de senaste och mest effektiva redskap, rengöringsprodukter och andra hjälpmedel som vi håller hela och rena. Vi är väldigt stolta över vårt yrke.

Kontakta oss för gratis offertförfrågan

Integritetspolicy

AB Maid2Clean

Din byggstädningspartner 

Vi kan stolt säga att erfarenhet, samarbete och effektivitet är vår nyckel till framgång. Låt oss lägga den sista handen på det byggnadsarbete du har spenderat en massa tid och möda på. Vi gör det skinande rent som kommer att glädja era fastighetsboende.

 

Sekretess 

Etik är att hålla vad man lovat och att inte missbruka förtroende. Vår personal arbetar alltid under sekretess. Detta innebär att vi inte talar om eller för vidare upplysningar om kunder. Detta gäller saker som kunder berättar för oss eller sådant som vi av misstag fått reda på under arbetet. Sekretessen gäller även efter avslutat uppdrag hos kunden.

 

Byggstädning av affärsfastigheter

Grundligt. Detaljerat. Klart. 

Alla inom fastighetsbranschen inser att affärsfastigheter säljs, modifieras och renoveras varje dag. Kommersiell byggstädning har sina egna krav och kräver särskild försiktighet för att säkerställa att jobbet utförs på rätt sätt. Denna typ av städning är en mycket specialiserad uppgift, vi förstår att varje kund har olika behov. Vi följer varje steg i vår checklista för rengöring efter konstruktion, dessutom skräddarsyr vi städning efter varje kunds behov. Vi känner till de processer, krav och formulär (inköpsorder, serviceavtal, för att nämna några) som ni behöver och som vi använder för att tillgodose våra tjänster efter era specifika krav.

Vi är tillräckligt skickliga för att kunna erbjuda vår expertis till alla affärssektorer, oavsett årlig omsättning, antalet anställda eller storleken på verksamhetsområdet. Tack vare den mängd olika kunder vi haft, har vi erfarenhet av att arbeta enligt ert tidsschema och arbetar briljant med scheman för era arkitekter, byggledare och utvecklare. Naturligtvis är våra priser för rengöring efter byggandet mer än rättvisa.

Byggstädningstjänster för industri

Ansvarig. Pålitlig. Skicklig. 

Industri och rengöring är två sidor av samma mynt, eller hur? Med de snabba innovationerna inom produktionstekniken genomför industrier ständigt renovering och expansion som innebär tunga byggnadsarbeten. Industriell ombyggnation lämnar mycket skräp kvar, vilket orsakar obehag, ohälsosamma arbetsförhållanden för arbetarna och utgör ett hot för de anställdas säkerhet.

Maid 2 Clean har många års erfarenhet och den modernaste utrustningen till ert förfogande med våra industri-byggstädningstjänster. Vår specialiserade städpersonal säkerställer snabb och tillfredsställande rengöring, oavsett om det är dagliga dammsugningstjänster, tankrengöringstjänster eller rengöring av de mest sofistikerade maskinerna, som kräver regelbunden rengöring för att bibehålla prestandanivå.

Våra tjänster försäkrar att det finns ett minimalt hinder för maskiner och produktionsgolv så att det fungerar som vanligt för övriga affärsprocesser. Vi garanterar att ingen skada eller deformation förorsakas på era maskiner medan våra erfarna städexperter rengör era lokaler.

Vi tar oss tid att hålla ert maskineri och produktionsgolv i perfekt skick så att det kan användas för andra affärsprocesser. Tack vare vår erfarenhet och uppmärksamhet på detaljer kan ni vara säker på att det inte finns några skador eller deformationer på era maskin.

 

Industriavfall på ett miljövänligt sätt   

Regeringens normer blir strängare för varje dag, det innebär att det varje dag läggs en allt större tonvikt på att bortskaffa industriavfall på ett miljövänligt sätt. Som ägare av en sådan industri kan det finnas en viss orolig för hur man går tillväga med en säker och effektiv bortskaffning av industriellt byggavfall.

Vi på Maid 2 Clean AB vill erbjuda er våra industri-byggstädningstjänster för hela byggprojektet, vare sig det är i för- eller efterbyggnadsstadiet. Genom att överlåta byggstädningen till oss frigör ni tid över till er kärnverksamhet.

Rengöring tror vi är en mycket specialiserad uppgift, varje kund har olika behov. Maid 2 Clean är inte som andra städföretag. Vi har högt specialiserad rengöringsutrustning som passar olika behov. Vi har i stort sett kategoriserat rengöring i tre olika kategorier, dvs. bostadsrengöring, industriell städning och kommersiell städning, med varje kategori ytterligare indelad i över 30 underkategorier som mattrengöring, golvrengöring, byggnadsrengöring, kontorsrengöring, uteslutningsrengöring, miljövänligrengöring… listan fortsätter…

Byggstädning för bostadshus 

Tillmötesgående. Skicklig. Pålitlig. 

Maid 2 Clean är redo att ta hand om era rengöringsbehov för bostadsbygge, från förkonstruktion till efterkonstruktion. Hemrenovering är ett rörigt jobb: möbler och inventarier flyttas, strukturer bryts ner medan nya byggs för att ersätta dem. Din nya konstruktion förskönar bostäder men skräp och damm kan vara ett hinder på byggplatsen, vilket kräver städning efter byggandet.

Rengöring av nya bostäder bör inte vara en familjeaffär! Hemägare förtjänar att luta sig tillbaka och njuta av renoveringen de har investerat i, inte ta itu med städning. Det är inte heller huvudentreprenörens uppgift att rengöra ett bygge så noggrant som det behöver vara!

Rengöring av bostäder kräver efter byggandet skicklighet och precision. Du kanske till och med undrar över vilka processer du bör ta i beräkning när du rengör nybyggnadshus? Ytor som gemensamma utrymmen som golv, bord, hyllor och avsatser måste rengöras noggrant, men områden som vanligtvis undviker uppmärksamhet som fläktar, golvregister, ljusbrytare och inuti möbellådor måste rengöras hygieniskt.

Överlåt byggstädningen i Laholm till oss på Maid 2 Clean. Vi har specialutrustning och stor erfarenhet av att lämna ett nyrenoverat hem skinande rent. Vi lovar att respektera allas integritet – besökaren, hyresgästen och kunden. Eftersom vi tror på samarbete arbetar vi kring behoven hos huvudentreprenörer, fastighetsförvaltare och deras scheman, och gör vårt bästa för att inte påverka era alls.

Över tre fjärdedelar av cheferna för byggstädningsföretag är överens om att hålla kunderna nöjda, vilket är deras största intresse när det gäller tillväxt.

Vi har fått äran att samarbeta med Halmstad Arena och många fler aktörer, detta är ett vittnesbörd om vår förmåga att hantera stora kontrakt. Därför kan du lita på att Maid 2 Clean inte är som andra städföretag som lovar stort men inte levererar i tid.

Maid 2 Clean har arbetskraften, utrustningen, maskinerna och ekonomin för att acceptera och leverera de största, mest komplexa projekten i tid.

Några av våra kunder som anlitat oss för byggstädningrengöringstjänster och anläggningsarbeten är verksamma inom:

  • Arkitektur
  • Offentlig miljö
  • Utveckling
  • Byggförvaltning
  • Fastighetsförvaltning
  • Fastighet
  • Återförsäljare
  • Tunga tillverkare
  • Byggnads- och andelsföreningar
  • Industriella komplex

Maid2Clean är stolta över att erbjuda våra tjänster i Halland, Skåne, Västra Götaland, Småland och Jönköpings län.

HALMSTAD

Boka byggstädning

BÅSTAD

Boka byggstädning

VARBERG

Boka byggstädning

ÄNGELHOLM

Boka byggstädning

FALKENBERG

Boka byggstädning

HELSINGBORG

Boka byggstädning

LAHOLM

Boka byggstädning

PRIVAT

Våra privattjänster